Gboard Yapay Zeka ile GIF Önerecek - Haberler - indir.com

Gboard Yapay Zeka ile GIF Önerecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın birçok başarılı servisinin olmasının yanı sıra başarılı mobil uygulamaları da yer alıyor. Bu uygulamalardan birisi olan Gboard için yepyeni bir güncelleme yayınlandı ve uygulama yeni özellikler kazandı. Google’ın oldukça başarılı olan ve beğenilen Gboard uygulaması geliştirilmeye ve yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise uygulama yapay zeka desteğine sahip olarak kullanıcılara GIF ve çıkartma önerisi yapabilecek. Akıllı telefonlarda mesaj yazmayı kolaylaştıran otomatik düzeltme veya T9 olarak adlandırılan klavyeler artık yapay zekaya yerini bırakıyor. Google’In sahip olduğu ve geliştirdiği Gboard’a gelen yeni güncelleme ile beraber ise artık çeşitli önerilerde bulunacak.

Gboard Yapay Zeka Desteğine Kavuşuyor

Gboard iOS Uygulamasına Yeni GIF Özelliği GeldiGboard iOS Uygulamasına Yeni GIF Özelliği Geldi

Beğenilen mobil klavye uygulaması Gboard’a gelen yapay zeka desteği sayesinde uygulama artık konuşma esnasında yapay zeka yardımı ile sizlere çıkartma ve GIF önerisinde bulunabilecek. Bu sayede karşı taraf ile olan iletişim daha güçlü ve pratik gerçekleşmiş olacak. Fakat uygulama size bu özelliği sunabilmesi için sohbet geçmişi iznine ihtiyaç duyacak. Bu konuda uygulama izinlerinin bu tarz yapay zeka işlemleri için gerekli olacağını ifade edelim. Google tarafından belirtilmese de bu verilerin sadece telefonda depolanacağı düşünülüyor.

Zaten kolay bir kullanıma sahip olan Gboard klavye uygulamasının yapay zeka önerileri ise GIF butonu tarafında olacak. GIF butonuna bastığınız zaman karşınıza gelecek olan ekranda çeşitli yapay zeka önerileri olacak. Kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen klavye uygulamalarından olan GBoard geliştirilmeye ve yeni özellikler kazandırılmaya devam ediliyor. Özellikle hayatımızın her alanında görmeye devam ettiğimiz yapay zeka desteğini ilerleyen dönemlerde akıllı ev aletlerinden birçok ürün de bile yer alması bekleniyor. Gboard uygulamasını Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Google GBoard'a Tam 22 Dil Desteği Geldi!Google GBoard'a Tam 22 Dil Desteği Geldi!
Gboard için çalışan Google, Mors alfabesini entegre ediyorGboard için çalışan Google, Mors alfabesini entegre ediyor
Google Gboard ile kişiselleştirilmiş emoji nasıl oluşturulur?Google Gboard ile kişiselleştirilmiş emoji nasıl oluşturulur?

PAYLAŞ