Facebook'un Haber Uygulaması 'Paper' Çok Yakında Geliyor - Haberler - indir.com

Facebook'un Haber Uygulaması 'Paper' Çok Yakında Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Facebook'un uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve Flipboard'a rakip olacağı düşünülen haber magazin uygulaması Paper'ın çok kısa bir süre sonra yayınlanacağı konuşulmaya başlandı.

Sosyal haber magazinlerinin mobil platformlar üzerinde popüler olmasını göz önüne alarak bu alandaki fırsatları değerlendirmek isteyen Facebook, Flipboard'a rakip olabileceği konuşulan yeni haber beslemesi Paper'ın 1 Şubat 2014 tarihinde kullanıcılara sunulacağı duyumları yayılmaya başladı. Mobil uygulama veya web servisi olarak karşımıza çıkacağı konuşulan Paper sayesinde kullanıcılar arkadaşlarının gün boyunca paylaştıkları, beğendikleri haberler ile görseller içerisinde en çok ilgi gösterilen içerikleri kendilerine özel hazırlanmış olan Paper 'dergisi' üzerinden okuyabilecekler.

Ayrıca Paper sayesinde kullanıcılar sosyal çevrelerinde nelerin konuşulduğunu, kimin neyi takip ettiğini ve en çok önem verilen gündeme dair konuları kolaylıkla takip edebilecekler. Basılı dergilerde olduğu gibi kapaklı ve sayfalı bir formata da sahip olabileceği konuşulanlar arasında yer alıyor.

Paper'ın yayınlandığı gün hakkında daha detaylı bilgi alabilmeniz için sitemizi takip etmeye devam ediniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ