En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - Haberler - indir.com

En İyi Video Düzenleme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-11 08:00:01
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Eğer Youtuber olmak istiyorsanız veya bu işi eğlence amaçlı yapmak isterseniz aşağıda bulunan araçlar ile çok daha hızlı ve kolay halledebilirsiniz.

LightWorks 

LightWorks ile çok daha kolay montaj kurgu yapabilirsiniz.Birçok ünlü Hollywood filmi Lightworks ile düzenlenmiştir. Yani oldukça popüler bir uygulamadır ancak uygulama profosyonellik istermi o konuda bir bilgimiz yok.Gelişmiş gerçek zamanlı efektleri ve eşsiz çoklu kamera düzenleme özellikleri sunmaktadır.

 

Davinci Resolve

 

"Davinci Resolve" Bu yazılım ile çok daha kolay kurgu yapabilirsiniz. Montaj yapmak'ta bir hayli kolaylaşmış durumda.Windows işletim sistemli cihazlarda kullanabileceğiniz DaVinci Resolve uygulaması profesyonel anlamda yenilikler sunuyor. Birçok Holywood filminin renk ayarları bu yazılım aracılığı ile yapılmıştır. En güçlü renk düzeltme yazılımı olarak sunulan uygulamada kurgu, çoklu kamera düzenleme ve renk düzeltmesi gibi işlemler çok daha rahat yapılabiliyor.

AviDemux

 

"AviDemux" Bu yazılım sayesinde birçok işinizi daha kolay halledebilirsiniz. Bilgisayarımızda kayıtlı videoların bazıları uzun video şeklinde yer almakta.Bu videoları mobil cihazlarımıza aktarmak istediğimizde ise cihaz buna engel oluyor çünkü dosya boyutu çok büyük. Ayrıca dosyaları aktarsak bile medya oynatma problemleri videoları seyredebilmemize engel oluyor. İşe tam burada bu yazılım devreye giriyor bu yazılım sayesinde video boyutu farklı bir boyuta çıkmadan düzenlenebiliyor yani boyut fazla değişmiyor. Eğer programları kullanmayı bilmiyorsanız Youtube üzerinden eğitim içerikli videoları izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ