En İyi Android Uygulamaları 2019 - Haberler - indir.com

En İyi Android Uygulamaları 2019

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın uygulama mağazası olan Google Play Store oldukça geniş bir uygulama yelpazesine sahip durumda. Bizde sizlere bu içeriğimizde yeni yıl ile beraber 2019’da en iyi Android uygulamaları listeledik. Yeni yılda yeni bir Android kullanıcısı olduysanız, sizler için 2019’ın en iyi uygulamalarını paylaşacağız. Gelin şimdi Android için yükleyebileceğiniz en iyi uygulamalar bakalım.

2019 İçin En İyi Android Uygulamalar

Pocket Casts

En iyi Tasarıma Sahip Android UygulamalarıEn iyi Tasarıma Sahip Android Uygulamaları

Android platformunda podcast dinlemek için birçok üçüncü parti uygulama bulunuyor. Ancak sizler için en iyi Podcast uygulaması olan Pocket Casts’ı önerebiliriz. Henüz bir süre önce marketteki yerini alan uygulama şık ve kullanışlı tasarımı ile öne çıkıyor. Sizde Podcast dinlemeyi seven bir kullanıcıysanız bu uygulamayı tercih edebilirsiniz.

1Password

Şifreler ve şifre yönetimi güvenlik için oldukça önemli bir etmen oluyor. Bunun için 1Password uygulamasını kullanarak şifre yönetimini en iyi ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. İlk ay ücretsiz olan bu uygulama daha son aylık abonelik sistemi ile ücretli bir yapıya sahip olduğunu belirtelim.

VSCO

En iyi fotoğraf uygulamaları listelerinde yer alan VSCO uygulamasını 2019’un en iyi Android uygulamaları arasında yer verebiliriz. Oldukça başarılı bir arayüze sahip olan VSCO, sahip olduğu filtreleri ve geniş düzenleme yetenekleri ile kullanıcılar tarafından tercih edilen bir mobil uygulama olarak biliniyor. Sizde fotoğraflarınızı düzenleyerek başka bir boyuta taşımak istiyorsanız VSCO’yu tercih edebilirsiniz.

Android Telefonlar Için En İyi Galeri Uygulamaları

Google Files

Android’in dahili uygulamalarından birisi olarak nitelendirilen Files uygulaması ile Android cihazınızdaki dosya düzenlemelerinizi en basit ve hızlı şekilde halledebilirsiniz. En iyi dosya yönetimine sahip uygulamalardan birisi olarak karşımıza çıkan Google Files sayesinde cihazınızda yer alan gereksiz dosyaları da temizleyerek telefonunuzda depolama alanı açabilirsiniz.

Mesajlar

Her Android akıllı telefonun kendine özgü mesajlar uygulaması bulunsa da, Google’ın kullanıcılarına sunmuş olduğu Mesajlar uygulamasını da tercih edebilirsiniz. Bilgisayar ile eş zamanlı şekilde çalışan bu uygulama sayesinde mesajlarınızı bilgisayar üzerinden yanıtlamak mümkün oluyor.

Audio Recorder

Android tarafına baktığımızda sesli not kaydı için var olan bir çözüm bulunmuyor. Bu kapsamda sizlere Sony’nin geliştirmiş olduğu Audio Recorder uygulamasını en iyi uygulamalar arasında gösterebiliriz. En kullanışlı sesli not uygulamalarından birisi olan bu uygulama ile yüksek kalitede ve dilerseniz orta kalite de ses kayıtları gerçekleştirebilirsiniz.

Pocket

Sosyal medya gezintileri veya internet gezintilerinizde kaçırmak istemeyeceğiniz bir içerik gördüğünüzde yardımınıza Pocket uygulaması koşacaktır. Pocket uygulaması sayesinde daha sonra okumak üzere gördüğünüz içeriği kolay bir şekilde kaydedebilir ve daha sonra buna erişebilirsiniz. Ayrıca masaüstü tarayıcı eklentisine de sahip olan bu uygulama makaleleri kolay bir şekilde kaydetmenize olanak sağlayacaktır.

Clue

Teknolojinin yardımlarından birisi olarak karşımıza çıkan bu uygulamada kadınların özel günlerini takip etmesine yarayan bir uygulamayı sizlere önerebiliriz. Bu uygulama ile basit ve kolay arayüzü sayesinde tarih takibi kolay bir şekilde yapılabilmektedir.


En İyi Ücretsiz Android UygulamalarıEn İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

PAYLAŞ