Apple'dan Kullanıcıların Aklını Başından Alacak Ürünlerin Geldiği Haberini Tim Cook Verdi - Haberler - indir.com

Apple'dan Kullanıcıların Aklını Başından Alacak Ürünlerin Geldiği Haberini Tim Cook Verdi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-05 12:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Apple şirketinin CEO görevinde yer alan Tim Cook, yakın zamanda Apple'dan kullanıcıların aklını başından alacak birbirinden güzel cihazların geleceği haberini verdi. Yıllardır teknoloji devi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Apple firması hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. iPhone serisinin ardından yenilikçi ve popüler ürünler konusunda fikirlere sahip olduğunu yatırımcılara empoze etmeye çalışan Apple firmasının yeni ürünleri yakın zamanda aramıza girecek gibi gözüküyor. Teknoloji firmalarının üretim konusunda hızına yetişmek pek mümkün olmuyor. Her geçen bir yeni ürün ile karşı karşıya geldiğimiz teknoloji dünyasında Apple ise, otonom sürüş sisteminde artırılmış gerçeklik özelliğine sahip gözlüğe kadar ilerleme kat ettiğini görüyoruz. Bu durum Apple'ın diğer şirketlere göre biraz daha geride kaldığı düşüncesini akıllara getiriyor. 

Bu düşüncenin ortadan kalkması adına Apple CEO'su Tim Cook gelecek zaman diliminde kullanıcıların akıllarını başından alacak eşsiz ürünler ile karşımıza çıkacağının haberini verdi. Cupertino merkezli olan Apple firması her yıl gerçekleştirdiği yıllık yatırımcı görüşmesini bu yıl 1 Mart'ta Apple Park adlı genel merkezde gerçekleştirdi. CEO Cook, gerçekleşen yıllık buluşmada Apple şirketinin son teknoloji çalışmalar doğrultusunda ortaya çıkaracakları ürün haritasına dair detaylı açıklamalar da bulundu. Gerçekleşecek olan çalışmalar ile Apple da hız kesmeden yeni ürünleri ile piyasada oldukça ses getirecek gibi gözüküyor. 

Apple Bomba Gibi Geliyor

1 Mart tarihinde gerçekleşen Apple yıllık buluşmasında yeni ürünler hakkında ilerlenecek olan yol haritası üzerine konuşma gerçekleştiren Tim Cook, yeni tasarlayacağı ürünlerin birkaçında şanslarını deneyeceklerini dile getirdi. Bununla beraber aynı zamanda iddialı açıklamalarına devam eden Cook, son teknoloji doğrultusunda tasarlanan yeni ürünlerin kullanıcıların aklını başından alacağı gibi aynı zamanda piyasayı da sallayacağının bilgisini verdi. Hem görsel hem de yazılımsal gücü her zamankinden daha iyi konumda olacak olan bu yeni ürünlerin çok yakında aramıza dahil olacağı söylendi. Tim Cook, yeni ürünlerden bahsederken fantastik kelimesini kullanmaktan da geri kalmıyor. İddialı sözlerinin altında büyük yatırımların yer aldığı ve beklentileri oldukça yükselten bu eşsiz ürünlerin heyecanla aramıza katılması bekleniyor.

Şimdilik fantastik olarak adlandırdığı ürünler hakkında daha fazla bilgi vermeyen Cook, 2018 modeline sahip olan Retina ekran özellikli MacBook Air cihazının başlangıçta verilen fiyatının düşürülmesini istediklerini de dile getirdi. Bununla beraber aynı zamanda Apple firmasının yakında 'Hey Siri' sesli komutunu algılayabilen yepyeni özellikli bir AirPods'u kullanıcılarına sunması bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda hakimiyet alanını genişletme yolunda adım adım gelişim gösteren Apple, yakın zamanda TV ve gazete, dergi gibi abonelik servislerinin de faaliyete geçeceğini duyurdu. Teknolojinin gelişmesinin ardında Apple kendi markasına ait kulak üstü kulaklıklar da üretecek ve bununla beraber iPod touch'ı da yeni sistemler ile güncellemesi beklenen durumlar arasında yerini alıyor. Birbirinden farklı yeniliklere imza atmaya hazırlanan Apple, yakın zamanda gündem de büyük bir sallantı yaşatacağı yönünde izlenimleri öne sürdü. 





PAYLAŞ