Apple Watch Series 4 Diğer Modeller ile Karşılaştırıldı - Haberler - indir.com

Apple Watch Series 4 Diğer Modeller ile Karşılaştırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-01 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

 Apple’a yakın kaynaklardan olan MacRumors tarafından şirketin tüm Apple Watch modelleri karşı karşıya getirildi. Bildiğiniz üzere Apple gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında yeni iPhone serisinin yanı sıra yepyeni Apple Watch Series 4 ürünlerini de tanıttı. Bu yeni akıllı saat modelleri sunmuş oldukları yeni teknoloji ve performansın yanı sıra yenilenmiş şık tasarımı ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Yeni Watch Series 4 modellerinde çift çekirdek mimarili S4 işlemcisi yer aldı. Bu işlemci ile beraber önemli bir performans artışı sağlayan yeni modeller birçok iyileştirme ile beraber geldi.

Daha hızlı Watch Series 4

Bir önceki nesil Series 3 ve daha önceki Apple Watch modellerine göre çok daha performanslı bir ürün olmayı başaran yeni Series 4 satışa çıktıktan sonra test sonuçları gelmeye başladı. Gerek ön yükleme gerekse uygulama açma performanslarında üst seviye rakamlar alan bu yeni modelin oldukça hızlı olduğu ifade ediliyor. Ancak Series 4 ile Series 3 performansları benzerlik gösterirken yeni Series 4’ün Series 2’e göre oldukça gelişmiş olduğu gözüküyor. Son üç yıllık süreçte Apple’ın işlemci ile beraber performans tarafında yaptığı sıçrama oldukça dikkat çekiyor. Apple Watch Series 4 modeli 40 saniye gibi bir sürede açılırken Series 2 neredeyse dört dakikalık bir süreyi bulunuyor. Series 1 ise üç dakika sürelerine sahip durumda.

WatchOS 5 Güncellemesi YayınlandıWatchOS 5 Güncellemesi Yayınlandı

Uygulama açma süresi tarafında ise Series 4 ve Series 3 modelleri iyi bir performans sergilerken eski Series 2 ve önceki modellerin oldukça uzun sürelerde açılış sergilediği gözüküyor.  Dilerseniz bu tüm modellerin performans ve karşılaştırma videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.




Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?
Türkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya ÇıktıTürkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya Çıktı

PAYLAŞ