Apple Watch 4.Nesil Modeller Bir Sorun İle Gündemde - Haberler - indir.com

Apple Watch 4.Nesil Modeller Bir Sorun İle Gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-08 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen lansman ile beraber Apple’ın birçok yeni cihazını görmüş olduk. Bu modeller arasında yeni iPhone Xs serisi dikkat çekerken ayrıca Apple Watch Series 4 modelleri de sunmuş oldukları yenilikler ile yoğun bir ilgi gördüler. Yeni nesil bu Apple Watch serisi sunmuş olduğu yenilenmiş tasarımının yanı sıra yeni nesil özellikler ve teknolojiler oldukça gelişmiş olarak geliyor. Ancak şimdi ise söz konusu bu Apple Watch 4.nesil modeller ile bazı sorunlar ortaya çıktığı gözüküyor. Avustralya’daki kullanıcılar tarafından gün ışığından yararlanmak için saat ayarı değiştirildiği esnada kullanıcıların büyük bir problem ile karşı karşıya kaldığı belli oldu.

Apple Watch 4.Nesil Sorunları

Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?Apple Watch 4 mü Watch 3 mü Alınmalı?

Tıpkı yeni nesil iPhone modelleri gibi yoğun bir ilgi gören bu modeller selefi modeline göre daha büyük bir kasa ile geliyor. Ayrıca performans tarafında da yeni nesil işlemci de yer alan cihaz güçlü bir model olarak karşımıza çıkıyor. Her cihazda olduğu gibi Apple Watch 4.nesil modellerde de yeni bir sorun meydana çıktı. Avustralyalı kullanıcılar tarafından gün ışığından fazla yararlanmak için yaz saati uygulamasına geçiş yapıyorlar. Durum böyle olunca kullanıcılar saatlerinin ayarını değiştirdiklerinde saatin şarjı bitene kadar sonsuz bir döngü ile yeniden başlatma problemi ortaya çıktığı belirtiliyor. Bu noktada yaz saati ayarı yapan kullanıcıların saatleri kullanılamaz bir hale geliyor.

Bu söz konusu hatanın modelde yer alan infografik modüler arayüzünde ki etkinlik ile alakalı gibi düşünülüyor. Var olan 24 saat içerisinde bir saat eksik olduğu için cihaz zaman çizelgesini çizemiyor ve cihaz yazılımının bir çökmeye sebebiyet olduğu gözüküyor. Bu süreçte ise cihaz sürekli kendini yeniden başlatıyor ve bu durum şarj bitene kadar sürüyor. Apple tarafından henüz resmi bir açıklama gelmese de bir güncelleme ile bu sorunun çözülmesi bekleniyor.  


Türkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya ÇıktıTürkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya Çıktı

PAYLAŞ