Apple Music'ten sevindiren gelişme - Haberler - indir.com

Apple Music'ten sevindiren gelişme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 09:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Uzun zamandan beri Apple Music kullanıcılarını rahatsız eden önemli bir problem yeni güncelleme ile birlikte çözüldü. İşte detaylar.

Çevrimiçi müzik dinleme uygulamaları arasında oldukça popüler olan Apple Music, uzun zamandan beri yaşanan sorunla gündemde yer alıyordu. Ara yüz tasarımında yaşanan sorunlar, kişilerin işlemlerini çok daha uzun bir şekilde yapmasına neden olurken, Apple bu konuda duruma el attı.

Apple Music 40 milyonu geçti!Apple Music 40 milyonu geçti!

Yapılan dönüşler ve eleştiriler sonrasında yeni arama üzerinde çalışmalarını sürdüren Apple, kararlı sürümünü yayınladı. Yapılan son güncelleme sonrasında Apple Music arama bölümünde değişiklik yapılırken, kişilerin aramadan daha iyi sonuçlar elde etmesi sağlandı.

Apple Music'ten Yüzde 40 Büyüme Başarısı

Apple Music güncellemesi neler içeriyor?

Yapılan son güncelleme ile birlikte Apple Music’te bir şarkı aramak isteyenler karışık arama sonuçlarından ziyade daha çok aradığına yönelik sonuçlara ulaşabilecek. Canlı Albümler, Single’lar ve EP’ler gibi yeni bölümler sayesinde sonuçlarda ayrıştırmaya giden Apple, aynı zamanda en çok arananları da sonuçlara entegre ederek daha iyi sonuçlar sunmayı hedefliyor.

Kullanıcı deneyimi açısından büyük bir önemi bulunan bu değişiklik, Apple Music’i diğer rakiplerinden bu noktada geride kalmasını da önlemiş durumda.

En Çok Kullanılan Müzik Uygulamaları!


Apple Music'ten Türkçe Rap'e destek!Apple Music'ten Türkçe Rap'e destek!
Apple Music'ten Yüzde 40 Büyüme BaşarısıApple Music'ten Yüzde 40 Büyüme Başarısı
Apple Music Abone Sayısı Artmaya Devam EdiyorApple Music Abone Sayısı Artmaya Devam Ediyor

PAYLAŞ