Apple Music, arkadaşlarınızın dinlediklerini listeliyor - Haberler - indir.com

Apple Music, arkadaşlarınızın dinlediklerini listeliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 14:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Apple Music artık, arkadaşlarınızın dinlediği müziklerden oluşan bir çalma listesi oluşturacak.

iPhone kullanıcılarına özel hizmet veren ve en çok kullanılan müzik dinleme uygulamalarından biri olan Apple Music, yeni bir özellik getirdi. Apple Music’in en büyük rakiplerinden biri olan Spotify, kullanıcılarına her hafta listeler sunuyor. Haftalık Keşif listeleri olarak bilinen bu listeler, kullanıcılar tarafından ilgi görüyor. Apple Music de şimdi buna benzer bir adım atarak, kullanıcılarına Friends Mix’i kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Normalde Apple Music kullanıcılarına Favorites Mix, Chill Mix ve New Music Mix gibi listeler sunuyordu. Bundan sonra Spotify’daki gibi her hafta başında Friends Mix’i de kullanıcılara sunacak.

Apple Music, en büyük rakibi Spotify'ı geride bırakmak üzereApple Music, en büyük rakibi Spotify'ı geride bırakmak üzere

Friends Mix, arkadaşlarınızın dinlediği müziklerden oluşacak

Apple Music, Friends Mix ile kullanıcılarına her hafta başında 25 şarkıdan oluşan listesini sunmaya hazırlanıyor. Listede yer alan şarkıların tümü, arkadaşlarınızın dinlediği şarkılar olacak ve size doğrudan önerilmeyecek. Spotify’da olduğu gibi artık arkadaşların takip edildiği Apple Music’te, arkadaş önerileri Friends Are Listening To bölümünde yer alacak. Kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği diğer şarkıları görmek istediklerinde ise onların profillerine girerek çalma listelerine göz atabilecek. Apple Music, Friends Mix ile kişiye özel çalma listesi sayısını da dört güne çıkarmış oldu. Friends Mix Pazartesi günü, Favorites Mix Salı, New Music Mix Cuma günü ve Chill Mix ise Pazar günü kullanıcılara sunulacak. İlerleyen zamanlarda haftanın diğer 3 gününde de doldurulması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Apple Music abonelikten nasıl çıkılır?Apple Music abonelikten nasıl çıkılır?
Apple Music Android uygulaması güncellendi!Apple Music Android uygulaması güncellendi!
Apple Music 40 milyonu geçti!Apple Music 40 milyonu geçti!

PAYLAŞ