Uygun fiyatlı iPad modelinden yeni detaylar!


Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran iPad Mini 5 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de, bu sene ilki düzenlenecek olan Spring Forward etkinliğinde tanıtılması tahmin edilen, uygun fiyatlı iPad Mini 5 özellikleri ortaya çıktı.

Apple, 7. nesil iPod üzerinde mi çalışıyor?

Daha önceden de yaptığı sızıntı haberleri ile çok kez konu olmayı başaran DigiTimes’ın yayınladığı bir habere göre Apple, 2019 yılının ilk yarısında yeni iPad modellerini piyasaya sürmek için hazırlanıyor Söz konusu olan tanıtımda tanıtılacak olan modeller arasında yerini alan iPad Mini 5, herkesi heyecanlandırmayı başardı. En son yayınlanan rapora göre, iPad Mini 5’in iPad Mini 4 ile aynı boyutlarda olacağı ifade ediliyor. Tüm bunların dışında ise 6.1 mm kalınlığına sahip olacak olan bu uygun fiyatlı akıllı tabletin aynı zamanda 7.9 inç bir ekrana sahip olacak. Buda gayet büyük bir ekrana sahip olacağını bizlere gösteriyor.

iPad Mini 5’in Apple Pencil 2 özelliğini destekleyecek mi?

Öte yandan bize aktarılan bir başka bilgilerde ise söz konusu olan bu yeni nesil tablette USB Type-C özelliği yerine Lightning girişi mevcut olacak. Bununla beraber 3.5 mm kulaklık girişine ve TouchID’ye sahip olacak yeni nesil akıllı tabletin gücünü hangi işlemciden alacağı ise bu sayede gün yüzüne çıkarılmış oldu. Bize ulaşan bu sızıntıda aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olan tabletin iPhone 7 ve 2017 iPad Pro modellerine güç veren A10X Fusion işlemci ile tablet pazarında yer alacağı ifade ediliyor. Şimdilik söz konusu olan bu durumun netliği hakkında ortada kesin bir ifade bulunmuyorken yeni nesil tablet olan iPad Mini 5’in Apple Pencil 2 özelliğini destekleyecek mi yoksa desteklemeyecek mi kimse bilmiyor.  Size sunduğumuz bu bilgilerin bir sızıntı haberinden elde ettiğimiz bilgiler olduğunu bir kez daha belirterek, şirket tarafından henüz resmi yolla yapılmış konu hakkında bir açıklama olmadığını da sizlere ifade edelim. Peki indir.com okuru olarak siz yeni nesil iPad Mini 5 hakkında neler düşünüyorsunuz diye bir soru sorsak. Şayet sizlerin de bu konuda bir fikri varsa aşağında yer alan yorum kısmına yorum yapmanız yeterli olacaktır. Sizin için bu yorumları değerlendireceğiz.