Yeni Nesil iPad Pro Hakkında Apple'dan Çarpıcı İtiraf - Haberler - indir.com

Yeni Nesil iPad Pro Hakkında Apple'dan Çarpıcı İtiraf

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple bildiğiniz üzere Eylül ayı ile beraber gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte yeni nesil iPad Pro modellerini tanıtmıştı. Şimdi ise söz konusu bu modeller için ortaya atılan bazı iddialar Apple tarafından doğrulandı. Şirketin bu konu hakkında oldukça çarpıcı açıklamalar yaptığını söyleyebiliriz. Bildiğiniz üzere geçmiş yıllarda iPhone 6 serisi akıllı telefonların büküldüğü “Bendgate” vakası  yaşanmıştı. Apple ise buna benzer bir yeni krizi daha yeni nesil iPad Pro modellerinde yaşayacağa benziyor. Bu kapsamda iPad Pro’nun satış çıkışının hemen ardından kullanıcılardan yeni iddialar ortaya çıktı. Bu noktada herhangi aşırı bir baskı veya yanlış kullanım olmadan bile cihazların hafifçe büküldüğü belirtiliyor.

Yeni Nesil iPad Pro Bükülme Sorunu

iPad Pro 2018 Fiyat ve Çıkış TarihiiPad Pro 2018 Fiyat ve Çıkış Tarihi

Kullanıcıların günlük kullanımda bile cihazların büküldüğü ifade ediliyor. Ayrıca bir başka iddiaya göre cihaz ilk geldiğinde kutudan bükülü bir şekilde çıktığı ifade ediliyor. Apple tarafından ise söz konusu bu iddialara karşılık 2018 iPad Pro modellerin alüminyum gövdeye sahip olduğu ve çok hafif bir bükülme ile kargolandığı belirtiliyor. Bu durumun üretim sürecinden kaynaklı küçük bir yan etki olduğu dile getirilirken, zamanla artması ve cihazın performansını etkileyecek bir durum olmadığı Apple tarafından söyleniyor. Apple şirketi bu durumu bir arıza olarak görmüyor ve söz konusu bükülmelerin iPad Pro modellerinin metal ve plastik parçalarının soğuma işleminde olduğu belirtiliyor.

Yeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi Yapıldı

Yeni iPad Pro serisinin 11 inç ve 12.9 inçlik iki farklı versiyonu olduğu biliniyor. Her iki boyutlu modelinde bu durumdan etkilendiği ve bükülmelerin LTE modellerde daha fazla olduğu da iddialar arasında bulunuyor. Apple’ın bu bükülme sorununa karşılık sergilemiş olduğu tavrı oldukça dikkat çekerken birçok kullanıcı tarafından oldukça önemseniyor. iPad Pro modellerinin ülkemiz fiyatlarında ise 11 inçlik 5899 TL ve 12.9 inçlik modelin 7399 TL fiyat etiketine sahip olduğunu hatırlatalım.


Yeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri YakacakYeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri Yakacak
iPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst EttiiPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst Etti
iPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa SunulduiPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu

PAYLAŞ