Apple, 7. nesil iPod üzerinde mi çalışıyor? - Haberler - indir.com

Apple, 7. nesil iPod üzerinde mi çalışıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 15:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son iPod Touch modeli olan 6. nesil iPod Touch’ı 2015 yılında piyasaya çıkaryan Apple, 2015’ten sonra ise bir daha yeni bir iPod Touch modeli görememiştik. Bu sebepten ötürü Apple’ın, şirketin efsanevi müzik oynatıcısının üretimini sonlandırdığı düşünülüyor. Bugünlerde ise akıllı telefon pazarının devleri arasında yer alan Apple, yeni bir iPod Touch modeli ile karşımıza çıkabileceği yönündeki iddialar ortalığı kasıp kavuruyor.

İddiaların kaynağı olan Japonya merkezli olan Mac Otakara simli bir web sitesi, bugün yayınladığı bir haberde teknoloji devinin, Apple music gibi servislere bağlanabilmek adına bir tür geçit görevi görecek. Apple yeni bir iPod Touch modeli geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu olan sitede, CES 2019’da yer alan pek çok Apple tedarikçisinin 7. Nesil iPod Touch’tan bahsettiğini vurguluyor.  

Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

Apple, iPhone'ların fazla pahalı olduğunu kabul etti 

Apple, iPod’u dijital müziğin dönüşümünde önemli rol oynadı

2015 senesinde 6. nesil iPod Touch’ı piyasaya sürdüğü zaman bir hayli başarılı bir olay gerçekleştirmişti. Söz konusu olan cihazın tam 199 Dolar değerine sahip olan 32 GB’lık versiyonu, bir dizi dijital servisler arasında en uygun fiyata sahip olan mobil erişim noktasını temsil ediyordu. O yıllarda iPod’u dijital müziğin dönüşümünde önemli yapı taşlarından birisi haline getirmeyi başaran Apple, daha sonraki senelerde akıllı telefonların giderek yaygınlaşması ile iPod’un gözden düşmesine engel olamadı.


Apple, Airpower üretimine başladıApple, Airpower üretimine başladı
Qualcomm, Apple'a yonga seti vermiyorQualcomm, Apple'a yonga seti vermiyor

PAYLAŞ