iPad mini 5'in kılıfları kendini gösterdi - Haberler - indir.com

iPad mini 5'in kılıfları kendini gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 16:05:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde yeni çıkacak model iPad mini 5 hakkında haber yazmıştık, bugün de kılıf seçenek ve tasarımları ortaya çıktı.

Slasheaks'in Twitter hesabı üzerinden paylaştığı kılıf görsellerine baktığımızda iPad mini 5'in tasarımı hakkında kısa da olsa bilgi sahibi olabiliyoruz. Arka mikrofonun cihazın ortasına taşındığını görebiliyoruz. iPad mini 5'in arka kamerasının flaşa da destek vereceği söyleniyor. Flaş desteği sayesinde kameranın düşük ışıklarda yüksek performans vereceği de gözükenler arasında.

Apple Yeni iPad Modelini 2018'de TanıtacakApple Yeni iPad Modelini 2018'de Tanıtacak

Yeni Nesil iPad Mini 5 Ortaya Çıktı

Tasarım hakkında kesin olarak söylenebilecek pek bir şey bulunmasa da iPad mini 5'te kulaklık girişinin eklenmesi de bekleniyor. Önümüzdeki yıl içerisinde ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen iPad mini 5'in 300 dolardan satışa çıkması bekleniyor. iPad mini 5'te yüz tanıma teknolojisi olan Face ID özelliği olması da çok zor bir ihtimal. Bilindiği üzere Face ID, iPhone Xs, Xs Max, XR ve yeni iPad Pro modellerinde bulunuyor.

Kılıfın desenleri nasıl olacağı, nasıl seçenekler bulunduracağı daha baskısı yapılmamış bir kılıf için çok erken. Bu kılıf bizlere sadece tasarım hatlarını, boyutunu, jack ve butonların nerede bulunduğunu söylüyor.


Yeni iPad Modellerinin Çıkış Tarihi Belli Oldu !Yeni iPad Modellerinin Çıkış Tarihi Belli Oldu !
Yeni iPad Modelleri Çok Yakında GeliyorYeni iPad Modelleri Çok Yakında Geliyor
2018'de Uygun Fiyatlı iPad Modeli Geliyor2018'de Uygun Fiyatlı iPad Modeli Geliyor

PAYLAŞ