Microsoft Edge Android için güncellendi


Microsoft tarafından mobil cihazlar için geliştirilen Microsoft Edge uygulaması, Android için yeni güncelleme aldı. İşte yeni güncelleme ile ilgili detaylar.

Microsoft’un yeni döneme adapte olamadığı ve mobil ve masaüstü versiyonları için yeniden geliştirdiği Microsoft Edge tarayıcısı, güncellenmeye devam ediyor. Uygulama ile ilgili mevcut durum her ne kadar Microsoft’un tarayıcı sektöründe yeniden yer alması adına çok fazla umut yaratmasa da Microsoft, tarayıcısı için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Yapılan son açıklamada Android versiyonu için Microsoft Edge’nin güncellendiği belirtildi.

Mobilde şartlar değişecek mi?

Hem iOS hem de Android versiyonunda yer alan Microsoft Edge uygulaması için yapılan yeni güncellemeler, uygulamanın daha iyi çalışmasını sağladı. Özellikle açılma süresi konusunda pek çok tarayıcıya karşı ezici bir üstünlük kurmayı başaran Microsoft Edge, yeni güncelleme ile birlikte daha hızlı.

Microsoft Edge, Android İçin Geldi!

Microsoft Edge güncellemesinde neler var?

Yapılan açıklamalara göre Microsoft Edge’nin mobil versiyonuna yapılan güncelleme ile birlikte gelen yenilikler şöyle;

Kullanıcıların bir üst versiyona geçiş yapması için uygulama marketten ya da uygulama üzerinden güncelleme kontrolü yapması yeterli.

Yeni Nesil İnternet Tarayıcısı Microsoft Edge Tanıtım Videosu