iPad Kullanıcılarına Microsoft Edge Geliyor - Haberler - indir.com

iPad Kullanıcılarına Microsoft Edge Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 13:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Microsoft'un yeni internet tarayıcısı olan Microsof Edge için geçtiğimiz aylarda iPhone ve Android mobil uygulamaları kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi ise söz konusu Edge tarayıcısı önemli bir beta sürecine girdi ve Microsoft'un yeni bir sisteme giriş yapacağı belli oldu. Tarayıcılar arasında henüz yeni bir isim sayılan Microsoft Edge, iPad cihazlar için kullanılabilir olacak. Dünyanın en popüler tablet ailesinden olan iPad cihazları için beta süreci başlatıldı. Apple'ın TestFlight uygulamasından elde edilen sürüme göre iPhone deneyimi büyük bir ekrana yayılıyor.

Ortaya çıkanlara göre tıpkı masaüstü sürümde olduğu gibi oldukça sade bir arayüzle gelecek olan Edge, ortak çalışma özelliği ile dikkatleri çekiyor. Masaüstü sürümde açtığınız sayfayı çok hızlı bir şekilde mobil cihazınıza aktarabileceksiniz. Bu özelliği ile oldukça kullanışlı olması beklenen uygulama üst seviye senkronize desteği ile dikkat çekiyor. QR kod okuyabilme özelliği de uygulamada bulunuyor. Cortana özelliği henüz gelmemiş olan Edge tarayıcısı ile gizli mod özelliğini kullanarak gezintilerinizin kayıt edilmemesini sağlayabilirsiniz.

Masaüstü sürümlerde rakipleri ile rekabet içerisinde olan Microsoft Edge'ın mobil ve tablet dünyasında da yükselişe geçmesi bekleniyor.





PAYLAŞ