Microsoft Edge Artık Android Oreo İle Uyumlu Hale Geldi - Haberler - indir.com

Microsoft Edge Artık Android Oreo İle Uyumlu Hale Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft'un Windows 10 ile beraber sunmuş olduğu internet tarayıcısı Edge için sunulan güncellemede Android Oreo ile uyumluluk sağlandı. Hatırlarsak internet devi Microsoft, Windows 10'un resmi tarayıcısı olan Edge platformunu iOS ve Android sistemlerine sunarak mobil ile uyumlu bir hale getirmişti. Kısa bir zaman içerisinde mobilde iyi indirme rakamlarına erişen Microsoft Edge için bugün Android tarafta yeni bir güncelleme verildi.

Gelen yeni güncelleme ile artık Microsoft Edge tarayıcısı simgeleri ile beraber tamamen Android Oreo ile destekli ve uyumlu bir hal aldı. Ayrıca bu güncelleme ile beraber performans iyileştirmeleri ve birçok yenilikte beraberinde geldi. Artık Microsoft Edge'nin mobil uygulaması ile web sayfalarınızı PC'ye aktarabiliyorsunuz. Bu sayede web gezintinize kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Ayrıca mobil ve PC uygulaması senkronize bir şekilde çalışabiliyor ve dilerseniz internet geçmişleri, yer imleri ve diğer tüm ayarlarınızı senkronize edebileceksiniz.

Microsoft Edge tarayıcısı varsayılan olarak bing arama motoru ile geliyor ve dilerseniz ayarlardan Yahoo yada Google olarak seçiminizi yapabilirsiniz.





PAYLAŞ