Microsoft Edge, Android İçin Geldi! - Haberler - indir.com

Microsoft Edge, Android İçin Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-14 21:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz hafta Microsoft, bir açıklamasında iOS ve Android platformları için Microsoft Edge'i sunacağını duyurmuştu. Microsoft, Edge tarayıcısını Android sürümü için indirmeye sundu.

Geçtiğimiz haftanın başında Edge tarayıcısını iOS ve Android platformlarına getireceğini duyurmuştu. Şimdi ise Edge tarayıcısı Microsoft platformunda indirilebilir halde görebiliyoruz.

Android kullanıcıları bugün itibariyle Edge tarayıcısını indirebilirler. Tarayıcı henüz beta aşamsında olduğu için bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz. Daha önceden Edge tarayıcısını bilgisayarlarında kullanan kişiler Okuma Listesi, Okuma Görünümü ve Yeni Sekme Sayfası gibi çoğu özelliğin mobil uygulamada da bulunduğunu hemen fark edeceklerdir.

Android için Microsoft Edge tarayıcısı PC'de devam etme özelliği ile birlikte kullanıcıları telefonlarında göz attıkları sayfaları bilgisayarlarında kaldıkları yerden devam etme olanağı da sunuyor. Bu sayede kullanıcılar mobil cihazlarında gezindikleri sayfaları kaybetmeden bilgisayarda açabilecekler. Tarayıcının Cortana entegrasyonu yok, ama yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Ve web sayfasında çizim yapmak da şu an için mümkün gözükmüyor.

Ayrıca şu an için tarayıcıda reklam engelleme ve uzantı desteği de bulunmuyor. Bu gibi gelişmiş özelliklerin Microsoft Edge'nin kullanıma sunduğu Android uygulaması için eklenmesi biraz zaman alabilir. Tarayıcıyı indirmek isteyenler yazının sonunda indirme linkini bulabilirler.





PAYLAŞ