Tabletlere Microsoft Edge Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Tabletlere Microsoft Edge Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Microsoft cephesinden gelen haber ile artık Android ve iOS işletim sistemine sahip tabletler için Microsoft Edge desteği getirildiği belirtildi. Artık hem Android kullanıcıları hemde iPad tablet kullanıcıları Edge uygulamasını cihazlarında kullanabilecekler. Mart ayının ilk günlerinden beri Beta test sürecinde olan Microsoft'un internet tarayıcısı Edge artık daha çok kullanıcıya mobil işletim sistemleri ile hitap edecek. Uygulamanın akıllı telefon versiyonunda olan tüm detaylarının aynı şekilde tabletlere geldiği ifade ediliyor.

Mobil işletim sistemi ve tabletler için sunulan Edge uygulaması ile beraber oldukça yararlı bir özellik sunuluyor. Continue on PC adlı bu seçenek ile şifreleriniz, sık kullanınlar ve kaldığınız sayfalar cihazlar arasında eş zamanlama yaparak farklı cihazdan devam etmenize yarayacaktır. Büyük tabletler için Microsoft Edge kullanıcı arayüzü optimize edilirken, oturum açma ve kapatma gibi deneyimler üzerinde geliştirmeler yapıldığı biliniyor. Ancak şuan için tek eskiğin Türkçe dil desteği olduğu biliniyor.

Android tabletler için Google Play Store ve iOS tabletler için ise App Store üzerinden ülke ayarlarını değiştirerek Microsoft Edge'i indirerek deneyimleyebilirsiniz.





PAYLAŞ