Google Play Store 2018'de Halkın Favori Uygulamalarını Açıkladı!


Google Play Store, en iyileri açıklamaya devam ediyor. Bir önceki yazılarımızda en iyi oyunları ve en iyi uygulamaları bulabilirsiniz. Fakat Google, bir kategoride bunları sınırlandırmak istememiş ve diğer en iyi uygulamaları da bizlerle paylaşmış. Google şimdide Google Play Store 2018'de Halkın Favori Uygulamalarını Açıkladı!

Google Play'da Zararlı Yazılım İçerdiği belirlenen 13 Oyun

Peki bu uygulamalar neler?

1- Spotify

Dünyaca ünlü müzik platformu olan Spotify, listemizin en başında yer alıyor. Milyonlarca kişinin üye olduğu ve içerisinde devasa bir müzik veritabanı barındıran Spotify, sunduğu içerikler ve kolaylıklar sayesinde listenin başında yer almayı başarıyor. 

Diğer Aday uygulamalar

Listemizde Spotify uygulaması en üst sırada yer alarak hem yazımızın hem de Google Play Halk Oylaması 2018'i kazanan uygulama oluyor. İlerleyen zamanlarda bu uygulamalar değişebilir. Fakat şu anlık Spotify listenin başında yer alıyor. Uygulama zaten dünyaca popüler bir uygulama olduğundan dolayı içeriğini herkesin bildiğini düşünüyoruz. Fakat bilmeyenler için; içerisinde devasa müzik veritabanı barındıran ve yüz binlerce abonesi bulunan Spotify, ücretli ve ücretsiz seçenekleri bulunan bir müzik uygulamasıdır.