Spotify Yeni Bir Müzik Akışı Özelliği Getiriyor - Haberler - indir.com

Spotify Yeni Bir Müzik Akışı Özelliği Getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify, kullanıcı deneyimini en iyi seviyeye getirmek adına yeniliklerini sürdürüyor. Şimdi ise kullanıcıların en yeni müziklerden en erken haberdar olabilmesi adına yeni bir özelliğini sunmaya hazırlanıyor. Spotify sunmuş olduğu zengin müzik içeriğinin yanı sıra yeni şarkıların keşfedilmesi ve kullanıcıların daha iyi vakit geçirebilmesi adına yeni bir özelliğini kullanıma sunacak. Beğendiğiniz bir sanatçının farklı ve yeni şarkılarını bu yeni özellik sayesinde daha hızlı bir şekilde haberdar olabileceksiniz. Henüz test aşamasında olan bu özellik ile kullanıcılar çalma listelerine çok daha fazla içerik ekleyebilecek.

Spotify Yeni Müzik Keşfetme Özelliği

Kullanıcı deneyimini her zaman en iyi seviyede tutmayı hedefleyen Spotify cephesinden bu yeni özelliğin geliştirilme aşamasında olduğu doğrulandı. Bu hizmet ile beraber sürekli bir şekilde sizin müzik deneyiminiz ve alışkanlıklarınız takip edilecek. Bu sayede en iyi müzikler ve parçalar sizlere sunulmuş olacak. Bu yeni özelliğin Spotify beta sürümündeki görüntüleri paylaşılmaya başlanırken uygulamaya farklı yeni özelliklerinde gelmesi bekleniyor. Bu noktada uygulamanın genel performans ve kararlılık gibi noktalarında önemli iyileştirmelerin yapılacağı ifade ediliyor.

Spotify’a gelen yenilikler bunlarla ibaret olmayıp, geçtiğimiz günlerde Premium üyeler için önemli bir güncelleme sunulmuştu. Spotify Premium için sanatçı radyoları ve şarkı arama gibi özelliklerin arayüz ve tasarım noktasında birçok yeniliği görmüştük. Şarkı arama bölümünü daha işlevsel bir hale getiren Spotify bu noktada sanatçı radyonlarını bir liste olarak sunmuştu. Spotify’ın bu yeni müzik akış ve öneri özelliğinin henüz geliştirilme aşamasında olduğu ve yakın zamanda hem iOS hemde Android kullanıcıları için sunulması bekleniyor.

Bakalım Apple Music gibi rakip çevrimiçi müzik dinleme platformlarında ne gibi yeni özellik hamleleri göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ