Spotify Connect özelliği artık ücretsiz - Haberler - indir.com

Spotify Connect özelliği artık ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 10:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Yazılım

Spotify Connect özellikli hoparlör ve cihazlardan müzik dinleyebilme imkanı, Spotify Premium abonelerine özgü bir özellik olmaktan ayrılıyor ve artık free üyelikler de bu özelliği kullanabilecek.

Hem bedava, hem daha kaliteli

Spotify bundan sonra hizmetlerinden ücret ödemeden kullanan kullanıcıların da Spotify Connect özellikli hoparlörler üzerinden müzik dinleyebileceğini açıkladı. Spotify'ın son zamanlarda yaptığı bu değişikliklerin kullanıcılara ulaşması adına, hoparlör üreticilerinin yazılım geliştirme kitlerini güncellemeleri gerekiyor. Bu yeni gelen özellik sayesinde Spotify deneyimini reklamlar eşliğinde yaşayanlar, hoparlörlere Bluetooth yerine yüksek kaliteli Wi-Fi üzerinden bağlanacak.

Spotify'ın şarkı indirme limiti arttıSpotify'ın şarkı indirme limiti arttı

Spotify'ın ücretsiz paketiyle Premium paketinin arasındaki farkı tahmin edebiliyorsunuz. Hala bazı farklar bulunurken geçtiğimiz nisan ayında uygulamayı güncelleyen şirket, ücretsiz kullanıcılara neler dinleyecekleri konusunda biraz daha özgürlük sunmuştu.

Ücretsiz kullanıcılar daha önce bir şarkıcının kataloğundaki eserleri karışık bir sırayla dinlemeye bile zorlanıyordu. Yapılan güncellemelerle birlikte ücretsiz kullanıcılarına otomatik olarak hazırlanmış 15 çalma listesi sunan Spotify, bu listelerde kullanıcıların diledikleri şarkıyı dinlemesine izin veriyor. Ancak kullanıcılar hala şarkı aralarında reklam dinlemeye devam ediyor. Spotify Connect desteğini ücretsiz abonelerine açsa da, bu kullanıcı grubunun önünde hala kullanmaya engel olan kısıtlamalar bulunuyor. Ücretsiz paket kullanıcıları hala şarkılara çevrimdışı iken erişemiyor, sadece sınırlı sayıda şarkıyı geçebiliyor ve çok düşük kaliteli ses dosyaları üzerinden müzik dinliyor.


İlgili uygulamalar
Spotify'a cinsiyet ayrımcılığı suçlamasıSpotify'a cinsiyet ayrımcılığı suçlaması
Spotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyorSpotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyor
Spotift, Aile Planını Paylaşanları Tespit EdecekSpotift, Aile Planını Paylaşanları Tespit Edecek

PAYLAŞ