Galaxy S10 Modellerinin Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu


Samsung Galaxy S10 ailesi içerisinde dört adet yeni model bulunuyor. Bu dört yeni modelden üçünü Türkiye'de göreceğiz. Samsung Türkiye tarafından gelen bilgilere göre 21 Şubat tarihinden itibaren ön sipariş ile sunulan Galaxy S10, S10+ ve S10e modelleri 27 Şubat tarihinden itibaren kullanıcılara sunulacak.

Samsung'un Etkinliğinde Teknoloji Meraklılarını Neler Bekliyor?

Galaxy S10 Modellerinin Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Türkiye'de satışa sunulacak modellerin renk seçenekleri şu şekilde olacak:

Cihazların renk seçeneklerinin açıklanmasının yanı sıra, üç adet model için fiyat etiketleri de belirlendi. 27 Şubat tarihinden itibaren Türkiye'de Galaxy S10, S10+ ve S10e modelleri satışa sunulacak. Tam olarak fiyat listesi şu şekilde olacak:

Samsung Türkiye tarafından gelen bilgilere göre, her üç model 21 Şubat 2019 tarihinden itibaren ön siparişler açılacak. Yani bugünden itibaren cihazlara ön sipariş verebileceksiniz. Stoklarla sınırlı olan ön sipariş kampanyası içerisinde herhangi bir model için ön sipariş veren tüketiciler için tavsiye edilen satış fiyatı 799 Türk Lirası değerinde olan Galaxy Buds hediye olarak verilecek. Galaxy S10+ modelinin 512 GB'lık versiyonu için detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde duyurulacak.