Samsung Galaxy M30 İddialı Fiyat ve Özellikler ile Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M30 İddialı Fiyat ve Özellikler ile Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 15:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un orta seviye pazarına yeni sunmuş olduğu Galaxy M serisine yönelik yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket bu bütçe dostu akıllı telefon serisine yeni Galaxy M30 modelini kazandırmaya hazırlanıyor. İlk olarak geçtiğimiz ay bu yeni Galaxy M serisini görmüş ve M10 ve M20 modelleri ile Hindistan pazarına giriş yapmıştı. Bu serinin ilk iki modeli oldukça başarılı bulunurken, Galaxy M20 modeli Hindistan pazarı sonrasında birçok telefon pazarına giriş yapmıştı. Samsung ise bu yeni seriden oldukça ümitli olurken, yeni Galaxy M30 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Gelin şimdi belli olan M30’un detaylarına göz atalım.

Samsung Galaxy M30 Yakında Tanıtılacak

Samsung yeni giyilebilir ürünlerini yanlışlıkla sızdırdıSamsung yeni giyilebilir ürünlerini yanlışlıkla sızdırdı

Model numarasına göre bu yeni Galaxy M30 modeli daha önceki iki cihazdan daha güçlü bir konumda olacak. Daha ucuz olan M10 ve M20 ile benzer özellikler olacakken, ekran ve kamera kısmında ise kardeşlerinden ayrılarak daha gelişmiş bir model bizleri karşılayacak. IANS raporlarına göre Galaxy M30 modelinde yer alan ekran M10 ve M20 modellerine göre TFT olmayacak ve daha gelişmiş bir ekran teknolojisi olan Super AMOLED’e sahip olacak. Kamera tarafında ise Galaxy M30 modelinde M20’den farklı olarak üçlü kamera sisteminin yer alması bekleniyor. Cihazların ortak noktalarına gelecek olursak ise modelde Exynos 7904 işlemcisi bulunacak ve Infinity-V çentikli ekran tasarımını göreceğiz.

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

5000 mAh’lik büyük bataryası ile dikkatleri çeken M30’un giriş ve orta seviye bir cihaza göre oldukça iyi özelliklere sahip olarak pazara giriş yapacağını söyleyebiliriz. Donanım tarafında ise Galaxy M30’da 4GB RAM / 64 GB depolama ile 6 GB RAM ve 128 GB depolama seçenekleri bizleri karşılayacak. 210 dolar fiyat etiketi ile satışta olması beklenilen modelin ilk olarak Hindistan pazarında daha sonra ise diğer pazarlarda yer alması bekleniyor.  


Samsung'un Yeni Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds GözüktüSamsung'un Yeni Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds Gözüktü
Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

PAYLAŞ