Samsung'un Yeni Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 12:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Resmi olarak 20 Şubat tarihinde tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10 ailesi ile beraber markanın yeni bazı ürünlerini de sunması bekleniyor. Bunlardan birisi olması beklenilen Samsung’un yeni kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Yeni Galaxy S10 serisinin birçok yeni teknolojiyle beraber gelmesi beklenirken, bunlardan birisi ise Mate 20 Pro serisinde gördüğümüz ters kablosuz şarj özelliği olacak. Bu ters şarj özelliği ile beraber ise yeni Galaxy Buds karşımıza çıkıyor. Telefon ile beraber kulaklığında 20 Şubat tarihinde lanse edilmesi beklenirken, tasarım noktasında Gear IconX ile benzerlik olduğu gözüküyor.

Kablosuz Kulaklık Galaxy Buds

Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü

Şarj görevi gören taşıma haznesi ile gelecek olan kulaklığın haznesinin 252 mAh’lik bir pil kapasitesi bulunacak. Kulaklığın ise Gear IconX’den daha düşük olarak 58 mAh bir pile sahip olacak. Samsung’un bu yeni kablosuz ürününün su sıçramalarına karşı dayanıklı bir yapıda tasarlandığı ifade ediliyor. Dahili olarak 8 GB RAM’e sahip olacak yeni Galaxy Buds modelinin Avrupa’da 149 Euro’luk bir fiyat etiketi olacak.

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

Artık tüm detaylarına sahip olduğumuz Galaxy S10 ailesine baktığımızda ise dört farklı model bizleri karşılayacak. Ekran farklılıkları gösterecek olan cihazlar 5.8 inçlik 2K Super AMOLED ekranlı Galaxy S10 Lite, 6.1 inçlik 2K+ Super AMOLED ekranlı Galaxy S10, 6.4 inçlik 2K ekranlı Galaxy S10+ ve 6.7 inçlik 2K Super AMOLED ekrana sahip Galaxy S10 X 5G modellerinin yer alması bekleniyor. Cihazlar sadece ekran boyutları ile değil, sahip oldukları dahili depolama alanları ile de dikkat çekecekler. 5G olan modelin ayrıca 512 GB ve 1 TB dahili depolama birimlerine sahip versiyonların bulunması bekleniyor. Yeni kulaklığın ve modellerin tüm detaylarına 20 Şubat ile beraber erişeceğiz.


Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?
Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldüSeramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

PAYLAŞ