Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 11:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dün 4 farklı tanıtım videosu ile kendi sesini duyurmaya başlayan akıllı telefon sektörünün öncü firmalarından Samsung’un amiral gemisi Galaxy S10 ile ilgili güncel bilgilerde ortaya çıkmaya başladı.

2019 yılında isminden sık sık söz edeceğimiz Samsung Galaxy S10 ailesini tanıtmak için hazırlanan Samsung, tanıtım tarihine hızlı birşekilde yaklaşırken XDA Developers forumu üyeleri çok zor bir işi başararak yeni bilgilere ulaşmayı başardı. Tabiri caizse sinekten yağ çıkardılar.

Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü

Samsung Galaxy S10’nun kamera özellikleri neler?

Samsung Galaxy S10 cihazı hakkında ulaşılan ve en güncel olan bilgilere bakacak olursak, Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy Note 9’a gelen son yazılım güncellemesi kurcalanarak pek çok verilere ulaşıldı. Yazılımda yer alan bir kod satırı sayesinde, 1080 p ve aynı zamanda super slow – motion özelliğinde video çekimi başaracağını öngörmüş olduk. Aynı zamanda super slow – motion çekimlerde 0.2 ve 0.4 saniye şart koşulan süre, 0.8 saniyeye çıkartılarak büyük bir işe imza atılmış oldu. Ayrıca Samsung Galaxy S10’da HDR10+ video kaydı mümkün hale gelecek. Fakat çözünürlük bilgisi hakkında şu an için bir bilgi söz konusu değil. Kamera özelliklerinin tüm bunlarla sınırlı olmayacağını sizlere bildirelim. Ayrıca fulu fotoğraf yakalayabilmek için cihaz size pek çok efekt sunacak. Bu sayede kamera özelliğini doyasıya kullanabileceksiniz.

Bizim ulaştığımız bilgiler şu an için bu kadar. Her yeni bir bilgiye ulaştıkça sizlere sunmaya çalışacağız. Bizi takip etmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek bizi okumaya devam edin.

 

 

 


Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?
Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldüSeramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

PAYLAŞ