Samsung yeni giyilebilir ürünlerini yanlışlıkla sızdırdı - Haberler - indir.com

Samsung yeni giyilebilir ürünlerini yanlışlıkla sızdırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 11:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gelecek hafta düzenlenecek etkinlikte Samsung Galaxy S10 ile birlikte tanıtılması tahmin edilen Samsung’un yeni giyilebilir ürünler uygulaması, kazara sızdırıldı.

Daha önce Samsung Gear ismini taşıyan Samsung Galaxy Wearable Android uygulamasının ana sayfasında yer alan kablosuz kulaklıklar, bir adet akıllı telefon ve bir de fitness bilekliğinden oluşan birkaç tane yeni ürün herkesin dikkatini çekti. SamCentralTech tarafından sosyal medya platformu olan Twitter hesabı sayesinde gerçekleşen bu olaylardan haberdar olduk. Listede ilk ürün olan Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Sport ismiyle sızan ürüne oldukça benzerlik gösteriyor. Samsung Galaxy Watch Active daha çok spor odaklı bir akıllı saat olarak görünüyor. Mevcut uygulamaya göre 40 mm gövdeye sahip ve aynı zamanda 2 adet renk seçeneği olacak. Bu renk seçeneği daha fazlada olabilir. Burada kullanılan bu tanıtım görseli, akıllı telefon pazarının devi olan Samsung’un döndürülebilir çerçeve halkası ile gezilebilen geleneksel kullanıcı arayüzünü değiştirdi mi yoksa değiştirmedi mi şu an için bize herhangi bir şekilde bilgi vermiyor.

Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Galaxy Fit e’de yer alan e'nin anlamı ne?

Yanlışlıkla paylaşıldığını düşündüğümüz görselde yer alan diğer 2 ürün; Samsung Galaxy Fit ile Samsung Galaxy Fit e, tasarımı tamamen bir saati andıran ve lastik bir kayışa sahip 2 ürün olarak karşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy Fit e’nin ismini geçtiğimiz ay Bluetooth Sertifikası sayesinde duyduk. Fakat bu ürünü ilk defa bu kadar net bir şekilde gördüğümüzü açıkça söylemek istiyoruz. Galaxy Fit e’de yer alan “e” harfi neyi anlatmaya çalışıyor ve diğer modelden nasıl bir farkı var şu an için bu bilgilere hakim değiliz. Öte yandan paylaşılan bu görselde Samsung’un teni kablosuz kulaklıklarından birisi olan Galaxy Buds’ın da geleceğini görmüş olduk. Galaxy Buds yakın zamanda birkaç defa daha sızıntı ile gündemimize konu olmuştu. Söylenen iddialar şayet doğru ise bu kulaklıkların Samsung Galaxy S10 aracılığı ile kablosuz bir şekilde şarj edilecek. Peki bu konu hakkında sizlerin yorumu ne? Sizce Samsung'un çıkardığı bu ürünleri ne zaman görmeye başlarız?


Samsung Android tarayıcısı 1 milyon kez indirildiSamsung Android tarayıcısı 1 milyon kez indirildi
Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü
Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?

PAYLAŞ