Amazon Prime Video üyeliği nasıl açılır? - Haberler - indir.com

Amazon Prime Video üyeliği nasıl açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-29 17:02:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Online olarak dizi ve film izleyebileceğimiz platformların sayısı gün geçtikçe artış göstermeye devam ediyor. Giderek popülerliği artan izleme platformlarından birisi olan Amazon Prime Video hakkında bilgileri bu yazımızda topladık.

Tek tıkla online olarak dizi, film ve farklı şovlara ulaşım sağlayabileceğiniz izleme platformlarına gün geçtikçe talep artıyor ve yeni platformlar ortaya çıkıyor. Yerli izleme platformu Blu Tv ve dünya çapında büyük ses getiren işlere imza atan Netflix'ten sonra sık sık Amazon Prime Video platformunu duymaya başladık.

Netflix aktif olmayan kullanıcıların aboneliğini iptal edecekNetflix aktif olmayan kullanıcıların aboneliğini iptal edecek

Amazon Prime Video platformundaki yayınları izleyebilmek için tıpkı diğer dizi ve film izleme platformları gibi aylık olarak abone olarak sabit bir ücret ödüyorsunuz. Kült eserlerin yanı sıra Amazon Prime Video üzerinden Amazon Original yapımlara da ulaşabilirsiniz. 

Amazon Prime Video üyeliği nasıl açılır? 

  • Adım #1: Buradan Amazon Prime Video platformunu açın.
  • Adım #2: “Ücretsiz denemenizi başlatın” butonuna tıklayın.
  • Adım #3: Amazon hesabınızla giriş yapın.
  • Adım #4: Amazon hesabınız yoksa yeni bir tane oluşturun.
  • Adım #5: Plan, ödeme yöntemi ve ekstre adresini belirleyin.
  • Adım #6: “7 gün ücretsiz deneme sürenizi başlatın” butonuna tıklayın.
  • Adım #7: Üyeliğiniz başlatılmış olacak.

Amazon Prime Video üyeliğiniz başlatıldıktan sonra ilk olarak 7 gün deneme süreniz bulunuyor. Bu süre boyunca herhangi bir ücret ödemeksizin platform içerisinde yer alan bütün yayınları izleme imkanına sahip oluyorsunuz. 7 gün süren deneme süresi sonunda ise Amazon Prime Video aylık ücreti olan 5.99 Euro, ödeme bilgilerinizde girmiş olduğunuz kartınızdan tahsil edilecek.

 



PAYLAŞ