Alternatif arayanlara en iyi 4 Android launcher - Haberler - indir.com

Alternatif arayanlara en iyi 4 Android launcher

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 15:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Android telefonlar için çoğu kişi için büyük bir öneme sahip olan Launcher uygulamaları için seçenek oldukça fazla. Buna karşın olarak telefonuna daha farklı özellikler ve görünüm katmak adına en iyileri arasından seçim yapmaya çalışıyor. İşte alternatif arayanlara en iyi 4 Android launcher.

Evie Launcher

Listenin ilk sırasında yer alan Evie Launcher, basit ve farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Giriş ekranında oldukça sade bir şekilde tasarlanan uygulamada aynı zamanda uygulamalara erişim sağlayan bir uygulama çekmecesi mevcut. Üstelik simge değişime de imkan sağlayan bu launcher, animasyon desteği ile birlikte oldukça başarılı.

Microsoft Launcher Güncelleme İle Yeni Özellikler KazandıMicrosoft Launcher Güncelleme İle Yeni Özellikler Kazandı

Peek Launcher

Son dönemlerde daha fazla dikkat çekmeyi başaran Peek Launcher, uygulamaları çalışma konusunda tam destek sağlıyor. Üstelik kişiselleştirme konusundaki çok fazla seçeneğinin olması da yine Peek Launcher’ı diğerlerinden üstün kılıyor. Peek Launcher için yapılan eleştirilerde en çok dikkat çeken ise arama motoru konusundaki kısıtlamaları.

ASAP Launcher

Launcher konusunda diğerlerinden çok farklı olan ASAP Launcher, diğer uygulamalara göre işlevsellik yönüyle dikkat çekiyor. Hava durumundan yapılacak listesine kadar çok fazla detayı bir arada sunan ASAP, basit yapısıyla da karışıklığı önlüyor.

Lawnchair

Detaylı plan yapmak istemeyen ve kişiselleştirme için ayarlarla uğramak istemeyenler için Lawnchair en güçlü alternatif. Google arama motoru konusunda da katı kurallara sahip olan uygulama bu nedenle en çok eleştiriyi bu özelliği ile alıyor.

Saf Android'e en benzer arayüz: Lawnchair, Play Store'da


İlgili uygulamalar
En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android)En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android)

PAYLAŞ