2020'nin en iyi Android Launcher'ları - Haberler - indir.com

2020'nin en iyi Android Launcher'ları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-10 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

2020 yılının en iyi Android Launcher'ları hakkında bilgi edinmek adına faydalanacağınız bu yazımızda, konu ile ilgili olarak çeşitli detaylar yer alır. Yazımızda en iyi ve en hafif Android launcher'ları seçtik.

2020'nin en iyi Android Launcher'ları 

Nova Launcher 

Nova Launcher'ın ana noktaları neler? Buradaki temel nokta özelleştirilebilir. Hızlılık ve eşsiz kullanıcı deneyimi sunan Nova Launcher, her şeyi dönüştürmek konusundan eşsiz bir kullanım sunar.  

Android için Nova Launcher indir

Lawnchair 

Bu launcher ile beraber kolaylıkla istediğiniz simge paketini akıllı cihazınıza yükleyerek çeşitli özelleştirmeler yapabilirsiniz. Burada yer alan seçeneklerle beraber simge ölçülerini ve kaça sütun kaç satıra sahip olması gerektiğini seçerek an ekranınızın görünümü tam anlamıyla özelleştirmenize imkan tanınır. 

Android için Lawnchair indir

Microsoft Launcher

Masaüstü bilgisayarınızda kullanılmak üzere geliştirilen Microsoft hesabınızla oturum açarsanız, aramaları özelleştirebilir, Cortana'ya kişisel aramalar ileterek çok daha kullanışlı halde kullanabilirsiniz. Microsoft hesabınızı kullanarak oturum açmak, masaüstü bilgisayarınızda kaldığınız yerden devam etmenize imkan tanınır. Microsoft'un ofis ve iş dünyasını yansıtan resmi tasarım anlayışını sevenler için birbirinden farklı öğeler sunar. 

Android için Microsoft Launcher indir

Action Launcher 

Chris Lacy'nin Action Launcher'ı, Android P'nin tüm kullanışlı seçeneklerini tüm Android akıllı cihazlara sunuyor. Normal Pixel Launcher'ın tüm özellikleri de isteğe bağlı olarak ayarlar şeklinde eklenmiştir. Bir bakışta ise Widget'leri görüntüleme, uygulama kısayollarını kullanma ve uyarlanabilir simge paketi desteği için bir kerelik uygulama içi satın alma işlemi yapmak gerekir. 

Android için Action Launcher indir

Niagara Launcher 

Niagara Launcher ile simge paketi, yazı tipi gibi bir dizi şeyi özelleştirebilir seçenekleriniz var ve duvar kağıdınıza göre cihazınız için otomatik bir renk teması alabiliyorsunuz. Kullanmış olabileceğiniz diğer launcher'ların çoğuna kıyasla çok fazla özelleştirilebilirlik yoktur, ancak Niagara'nın basitliği ve kullanım kolaylığı ilk elden deneyimlenmeyi hak ediyor.

Android için Niagara Launcher indir





PAYLAŞ