Farklı özellikleri ile sosyal alanının öncülerinden bir tanesi olan Snapchat, gönderilen mesajların ne zaman silineceğini de kullanıcılar tarafından ayarlanmasını mümkün kılmış durumda. Bu açıdan siz de Snapchat’te gönderdiğiniz mesajların belirli bir süre sonra silinmesini istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. Böylece sorunsuz bir şekilde işlemlerinize gerçekleştirerek mesajlarınızı gerektiği zaman yok edebilirsiniz. 

Snapchat yeni ses komutlarını algılayabilen özellik getirdi! 

Snapchat’te mesaj görüntüleme seçeneklerini değiştirme

Snapchat için geliştirilen yeni özellikler, kullanıcıların mesajları üzerinde çok daha kontrol elde etmesini sağlıyor. Bu açıdan sizler de mesajlarınızın görüntülenme seçeneklerini değiştirmek adına Snapchat’te kullanıcılara sunulmuş bu ayarları kullanmanız gerekiyor. Mesajın bir kez görüntülendikten sonra tamamen silinnmesini ya da 24 saat boyunca uygulamada kalarak tekrar tekrar görüntülenmesini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

1 1 3

Snapchat’te mesaj görüntüleme seçeneklerini değiştirmek ve ne zaman sileceğini ayarlamak adına uygulamayı açtıktan sonra sol alt kısımda bulunan chat kısmını kullanmanız gerekir. Bu bölümünü açtığınızda tüm mesajlaşmalarınız liste halinde gösterilecektir. Sol üst kısımda yer alan menüden ise sohbetleri silme seçeneğini kullanarak kolay bir şekilde mesajlarınızı silmek adına işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Snapchat, Müzik Çalarken Arka Planda Video Kaydetmenizi Sağlıyor!

Snapchat ile mesajlarınızı istediğinizde silebilirsiniz

Bu bölümde size sunulmuş olan alternatifler mesajlarınızın silinmesi ve görüntülenmesi konusunda seçenek sunmaktadır. Eğer burada anında seçeneğini seçerseniz mesajınız okunduktan hemen sonra kendisini imha edecek ve bir daha Snapchat üzerinden görülmeyecektir. 24 saat seçeneğini seçtiğinizde ise mesajınız 24 saat boyunca görülebilir olacaktır. Özellikle karşı taraf görüntüledikten hemen sonra silinmesini istediğiniz, herhangi bir şekilde ekran görüntüsü gibi seçeneklerle kayıt altına alınmasını istemediğiniz içeriklerde bu tip uygulama özelliklerini kullanabilirsiniz. 

Snapkeep ile Snapchat Fotoğraf ve Videolarını Kaydedin

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir