Milyonlarca kişi tarafından kullanılan haber uygulamalarından Bundle, bu kez de son derece heyecanlı olduklarını gösteren Bundle Web ile adından söz ettirmeye başladı. Türkiye’nin en popüler haber uygulamalarından Bundle, sade arayüzü ve kullanım kolaylığı ile adeta bir masaüstü uygulaması olarak tasarlanan Bundle Web’i yayına aldı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalara göre Bundle.app web sitesi; Bundle aplikasyon datasını algoritmik olarak birleştirerek günün en çok okunan ve en popüler haberlerini filtreleniyor. 

2 22

Böylelikle kullanıcılar, gün içerisinde en çok etkileşim alan içeriklerden ve trendlerden haberi olurken, ilgi alanları doğrultusunda teknoloji, spor, ekonomi ve bilim gibi kategorilerden en popüler ve en önemli haberleri de takip etme imkanı sunuyor. Yani Bundle.app sitesini “Türkiye hangi haberler ile ilgileniyor” anlamında bir pusula gibi kullanmak mümkün haldedir. Bundle’ın masaüstü deneyimi; kullanıcıların gün içerisinde yaşanan önemli gelişmelerin anlık olarak bildirimlerini aldığı slack widget’i ile başlamıştı. Bundle’ın bu anlamda yapılan ikinci hamlesi olan web sitesi, gününü bilgisayar başında geçiren ya da o sırada mobil cihaz kullanmayı tercih etmeyen okuyucuların galeri ve clickbait başlıklar ile zaman harcamadan, gündeme direk olarak hakim olacağı hızlı ve temiz bir okuyucu deneyimi gözetilerek tasarlandı. 

Uber 63 milyon dolarlık tazminat davasıyla karşı karşıya

Gündem, bilim & teknoloji, finans, yaşam ve spor kategorisinde yer alan görselliğe dayalı olarak kürasyon yapan Bundle Web; global ve Almanya dahil olmak üzere üç edisyona sahiptir. Tasarımda kullanım kolaylığı konusuna özellikle dikkat edilerek site içerisinde açık ve koyu modlar arasında geçiş yapılabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir