Yeni iPod Touch'lar Face ID kullanabilir - Haberler - indir.com

Yeni iPod Touch'lar Face ID kullanabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-25 17:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

En son 2019 yılında tanıtılan ve 4 yılın ardından yeni bir model olarak piyasaya yer alan 7. nesil iPod Touch modeli sonrasında yeni bir modelin daha hazırlık aşamasında olduğu öne sürüldü.

3 yıllık bir aranın ardından yeni bir model ile piyasaya yeniden giriş yapmaya hazırlanan Apple, Twitter’da çeşitli sızıntılar ile yer almaya başladı. SteveMoser ve AppleLe257 hesapları üzerinden yapılan son paylaşımlarda, Yeni bir iPod Touch’ın 2021 yılı itibariyle piyasaya sunulacağı belirtildi. 20 yıl önce ilk modeliyle piyasaya sunulan iPod Touch’ın 20. yıla özel versiyonunun piyasada olacağını iddia eden paylaşımlar, cihaz hayranları için beklentileri arttırdı.

iPhone, iPad ve iPod Touch'a Bedava Müzik İndirmeiPhone, iPad ve iPod Touch'a Bedava Müzik İndirme

Kayıpsız ses desteği iPod touch’a gelebilir

Yeni bir iPod Touch için öne sürülen iddialarda Apple tarafından duyurulan kayıpsız ses desteğinin de yer alabileceği konuşuluyor. 20. yıla özel modelde çok daha iyi bir ses kalitesi sunmak isteyen Apple için bu teknolojinin tercih edilmesi çok zor görünmüyor. Ayrıca mevcut yenilik ile piyasada fark yaratılması da mümkün. Yeni cihazlar için en büyük yeniliklerden birisi ise iddialara göre Face ID'ye geçiş. 

Taslak sızıntılar da sızdırıldı!

Yeni bir iPod Touch için iddialar sadece özelliklerden ibaret değil. Apple_Tomorrow adlı hesap tarafından yapılan paylaşımlarda, piyasaya sürülecek iPod Touch’ın taslak çizimlerine de yer verilmiş durumda. 8. nesil ipod Touch olarak adlandırılan modeller, önceki versiyonlara göre oldukça farklı. 2021 yılında piyasaya sunulan diğer modellerde olduğu gibi yeni 8. nesil ipod Touch da renklenmiş durumda.

8. nesil ipod Touch ne zaman tanıtılacak?   

Apple tarafından 8. nesil ipod Touch hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak WWDC 2021 geliştirici konferansı sonrasında yeni 8. nesil iPod Touch modelinin piyasaya sunulması bekleniyor. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde yeni versiyon için Apple cephesinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Haziran ayında beklenen gelişmenin yaşanmaması halinde ise 8. nesil ipod Touch için gözler Eylül ve Ekim aylarına çevrilecek. Zira bu dönemlerde iPhone 13 modelini tanıması beklenen Apple, yeni lansmanda yeni iPod Touch’a yer verebilir. Özellikle 2020’deki sonbahar lansmanında çok fazla cihaza yer verilmiş olması, 8. nesil ipod Touch tanıtımı için de bu dönemi işaret ediyor.



PAYLAŞ