Yeni God of War Oyununun Çalışmaları Devam Ediyor - Haberler - indir.com

Yeni God of War Oyununun Çalışmaları Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-21 13:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının en önemli oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan God of War, şu dönemin en etkileyici oyunlarından biridir. 2013 yılından itibaren hayatımızda olan God of War: Ascension ardından hem Kratos hem de oynanış şekli itibariyle ciddi bir değişimden geçmişti. Yapılan değişiklikler ardından 2016 yılında oyunun duyurusu yapıldı ve sonrasında da 2018 yılında yeni hali ile oyunculara sunuldu. Oyuncuları büyüleyici bir İskandinav mitolojisi içerisine davet eden bu heyecan verici macerada geçecek olan yeni God of War, piyasaya girdiği günden itibaren sayısız ödüle layık görüldü. 

Gerek görsel gerek yazılımsal olarak oldukça başarılı bir oyun olan God of War, günümüz oyunları arasında en sevilen oyunlardan biridir. Serinin aslında sadece bunun ile kalacağını düşünmek yanlış olacak, serinin devam edeceğini düşünülenler arasındadır. Hem oyunun halihazırdaki oyunun final bölümü gerekse Yönetmen Cory Barlog tarafından hazırlanan beş oyunun daha planlama aşamasında olduğu yönündeki söylemler, Kratos ile beraber daha bir çok ve birbirinden farklı maceralara çıkılacağının haberini vermiş oluyor. Eşsiz tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran God of War, oyunu gelişmiş düzeyde özellikleri ve birbirinden farklı macera sahneleri ile dikkatleri üzerine toplayacak bir yapıya sahiptir. Elde edilen bilgilere göre şu dönemlerde SIE Santa Monica Studio çalışanları yeni oyun üyesi adına hızla çalışmalara devam ediyor. 

God of War 5 milyon satış rakamına ulaştıGod of War 5 milyon satış rakamına ulaştı

Oyunun geliştirici stüdyosu yakın zaman önce God of War serisinin yeni oyunu için iş ilanı verdi. Programming, Tech Art, Art ve Design adlı kategoriler için verilen ilanları arasında Senior Combat Designer, Systems Designer, Facial Blend Shape Character Artist pozisyonları ilan içeriklerinde oldukça dikkat çekiyor. Her iki pozisyonda da adaylardan beklenen devam oyunu ile ilgili bir kaç ipucu veriliyor. Senior Combat Designer pozisyonu için başvuruda bulunacak olan aday ya da adaylardan 2018 God of War oyunu ile ilgili bilgi sahibi olmaları ve oyun içerisinde yaşanan dövüş sistemleri, mekanik hareketler ve oyun bünyesinde yer alan düşmanlar hakkında derinlemesine bilgi sahibi olması ve konuşabiliyor olması gerekiyor. Systems Designer pozisyonu için aksiyon oyunlarında ya da aksiyon içerikli rol yapma teması üzerine kurulan oyunlarda üst düzey bilgi sahibi olması, Facial Blend Shape Character Artist için ise yeni nesil video oyunu platformu hakkında tecrübeye sahip adayların olması bekleniyor. 

Yönetmen Cory Barlog, yakın zaman önce resmi Twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin seri paylaşımlarda bulunmuş ve bu paylaşımların baş harflerini bir araya getirdiğimiz taktirde ortaya Ragnarok is Coming adı çıkıyor. Şöyle ki bu da od of War (2018) aksiyon oyununun birinci yıl kutlaması amacıyla yayınlanan ücretsiz dinamik tema içeriğinde de kullanıldı. Bilindiği üzere Ragnarok İskandinav mitolojisi içerisinde kıyamet anlamına çıkıyor. Bu doğrultu da şunu düşünmek pek de güç olmayacaktır, yeni oyun serisinde Kratos karakteri çok daha farklı maceralar içerisinde yer alacak ve sanırım ortalık sandığımızdan daha çok karışacak gibi gözüküyor. 

 


God of War'da, henüz keşfedilemeyen sırGod of War'da, henüz keşfedilemeyen sır
God of War'un yeni oyunu geliyorGod of War'un yeni oyunu geliyor
God of War, PS tarihinde yeni bir rekora imza attıGod of War, PS tarihinde yeni bir rekora imza attı

PAYLAŞ