Yeni Başlayanlar İçin En İyi 5 Kripto Para Uygulaması - Haberler - indir.com

Yeni Başlayanlar İçin En İyi 5 Kripto Para Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 20:51:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Kripto dünyası oldukça geniş ve hakimiyetinin kurulması zordur. Özellikle yeni başlayanların daha temkinli bir şekilde sektöre giriş yapması ve belirli kripto paralar üzerinden al sat ya da yatırım yapmaya başlaması çok daha uygundur. İşte yeni başlayanlar için en iyi 5 kripto para uygulaması.

Yeni Başlayanlar İçin En İyi 5 Kripto Para Uygulaması

Kripto paralar ile işlem yapmak isteyenler öncelikle doğru bir kripto para uygulamasını seçmelidir. Hangi kriptolar üzerinden işlem yapılacağı, al sat yapılıp yapılmayacağı, uzun vadeli yatırımlar, güvenlik ve takas gibi pek çok farklı özellik kripto para uygulamalarının hepsinde yer almaz. Özel ücretlendirmeler, komisyonlar ve güvenlik konusunda uygulamalarda bulunan farklar, en doğru uygulamanın seçilmesi gerektiğini de ortaya çıkarmaktadır. Türkiye'de her ne kadar yerli girişimler olsa da dünya genelinde popülerlik kazanmış farklı uygulamaları da kullanabilirsiniz. Türkiye'deki kullanıcılara da hizmet veren uygulamalar arasında en çok dikkat çekenler ise şu şekilde sıralanmaktadır. 

Gemini

Gemini, son dönemlerde çok daha fazla dikkat çekmektedir. 2014 yılında kurulan ABD merkezli uygulama, dijital varlık borsaları denildiğinde en köklü ve en çok güven verenler arasındadır. Üstelik uygulama ABD tarafından denetlenen borsalardan birisi olduğundan dolayı da güvenlidir. 

Coinbase

Yeni yatırımlar ve geliştirmeleri ile birlikte etkinliğini daha da arttıran Coinbase, birden fazla kripto para birimini desteklemektedir. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, BAT, USDT ve ZRX dahil olmak üzere birçok farklı kripto para birimi üzerinden işlem yapılabilmektedir.

eToro

Uygulama uzun vadeli yatırımlardan ziyade daha çok al sat işlemlerine odaklanmıştır. Bu nedenle sürekli al sat yapmak istiyorsanız, bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Üstelik uygulamada alım ve satım işlemlerinde yüzde 0 komisyon uygulanmaktadır. 

WeBull

WeBull, hisse senetleri, opsiyonlar ve marjlar gibi diğer yatırım fırsatlarının yanı sıra kripto para birimi desteğine de sahiptir.

Blockchain.com

Piyasadaki en popüler kripto para uygulamalarından biri olan Blockchain, yeni kullanıcılar için daha uygun bir uygulama yarattı. 

Belirtilen uygulamaların hepsi, yeni başlayanlar için işleri daha da kolay hale getirmektedir. Basit ara yüzler, anlaşılabilir işlemler sayesinde zorlanmadan yatırımlarını yapmaya başlayabilecek kullanıcılar, mevcut alternatifleri tercih edebilir. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ