Windows Phone 8 için Yandex.Navigasyon Yayınlandı - Haberler - indir.com

Windows Phone 8 için Yandex.Navigasyon Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Daha önceden iOS ve Android kullanıcıları için yayınlanan Yandex.Navigasyon uygulaması bugün itibari ile Windows Phone 8 kullanıcıları içinde yayınlanarak Windows mağazasında yerini aldı.

Yandex tarafından geliştirilen ve kısa sürede popüler olan Yandex.Navigasyon uygulamasını artık Windows Phone 8 kullanıcıları akıllı telefon ve tabletlerine yükleyerek kullanabilecekler. Özellikle trafikte yol alan araç kullanıcılarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirilmiş olan uygulama; gerçek zamanlı trafik yoğunluğuna göre en hızlı rotaları önerebilmekle beraber sesli yol tarifi yapabilme özelliği ile de diğer navigasyon uygulamalarının bir adım önünde ilerlemektedir.

Türkiye' deki tüm şehir ve yolların en güncel haritalarını kullanıcılara sunan uygulama, gitmek istediğiniz yol üzerinde bulunan trafik yoğunluğunu 1 ile 10 arasında derecelendirerek gösterebilmekte ve gideceğiniz rota boyunca trafik yoğunluğunda gerçekleşen anlık değişimleri de hızlı bir şekilde gösterebilmektedir.

Trafikte ilerlemenizi eğlenceli bir hale getiren Yandex.Navigasyon uygulamasını başta Windows Phone 8 cihazlarınız olmak üzere iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletler için aşağıdaki linkleri kullanarak ücretsiz indirebilirsiniz.

Windows Phone 8 için Yandex.Navigasyon

Android için Yandex.Navigasyon

iOS için Yandex.Navigasyon




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ