WeChat Kripto Para İşlemi Gerçekleştirenleri Cezalandıracak - Haberler - indir.com

WeChat Kripto Para İşlemi Gerçekleştirenleri Cezalandıracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-08 13:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en geniş platformlarından biri olan WeChat ödeme yönetiminde kripto paraları yasakladı!

Dünya çapında 1 milyardan fazla kullanıcısı olan sohbet uygulaması WeChat aynı zamanda da bir ödeme platformu. WeChat Pay sistemi ile bir ödeme sistemine dönüşen uygulama, son zamanlarda oldukça revaçta. Ödeme sistemi henüz yeni yeni yaygınlaşan WeChat geçtiğimiz gün ödeme politikasını değiştirdiğini açıkladı. Kullanıcılar WeChat üzerinde artık kripto para üzerinden ödeme yapamayacaklar. 

WeChat'in Windows Masaüstü Uygulaması Yayınlandı!WeChat'in Windows Masaüstü Uygulaması Yayınlandı!

WeChat, artık Facebook'tan daha değerli!

Yeni politika 31 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak. Kripto para işlemi yapan kullanıcıların engelleneceğini söyleyen WeChat yönetimi, bu tarihten sonra işlemine devam etmeye çalışan kullanıcıların sessize alınacağını açıkladı. WeChat, yeni politikasını da belirledi.

WeChat İndir: iPhone

Kullanıcıların doğrudan ya da isim değiştirerek finansman sağlama ya da sanal para birimi için olan alım satım platformları belirleme yapmamaları gerektiğini açıkladı. Bu güncellemenin kullanıcıların alım satım platformları aracılığıyla yatırım yapmasını engellediğini belirten WeChat'in bu kararı neden aldığı ise bilinmiyor.

WeChat İndir: Android

Tencent Çin'in Katı Yasalarından Etkilendi!

Neden böyle bir karar aldığı bilinmeyen WeChat'in ana şirketi Tencet, son bir senedir Çin'i katı kripto paralar yasalarına eklemişti. Geçen sene WeChat, Çin yasalarını ihlal ettiğinden dolayı kripto para birimlerinden sekiz tanesini yasaklama kararı almıştı. Ancak son açıklamayla WeChat'in bu konuda ciddi bir karar değişikliğine gitmesi kripto paraları tamamen yasaklama yoluna gitmesi kullanıcılarını epey şaşırttı. Önümüzdeki günlerde WeChat'in bu konu hakkında nasıl bir politika izleyeceği merak ediliyor.


İlgili uygulamalar
WeChat eğitim sistemine entegre oluyorWeChat eğitim sistemine entegre oluyor
WeChat rekorları arasında bir yenisini ekledi!WeChat rekorları arasında bir yenisini ekledi!

PAYLAŞ