We Transfer'i aratmayacak Telegram özelliği kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

We Transfer'i aratmayacak Telegram özelliği kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mobil uygulama tarafını güncelleyen Telegram, dosya transfer özelliğinde yer alan sınırını 2 GB’a yüksetti. Profil videoları, grup istatistikleri gibi bazı yeni özellikleri de uygulamasına dahil etti. Piyasada WhatsApp’ın karşısında en köklü sohbet uygulamalarından olan Telegram uygulaması, yeni sohbetler için de yeni bir gizlilik seçeneği sunuyor. Dünyanın en popüler mesajlaşma servislerinden birisi olan Telegram, iOS ve Android tarafı için yeni bir güncelleme sundu. Uygulamayı 6.3.0 sürümüne yükselten yeni güncelleme, kullanıcıların kullanım deneyimini iyileştiren birçok özellik sunuyor.

Telegram 6.3.0 sürümü ile beraber uygulama içi dosya transfer boyutunda üst sınır 2 GB’a yükseltilmiş oldu. Telegram’ın en büyük rakibi olan WhatsApp’ta dosya transfer sınırı 100 MB seviyesinde olmaya devam ediyor.

Telegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyorTelegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyor

Telegram yeni özellikler ile güncellendi

Telegram 6.3.0 sürümü ile gelen bir başka yenilik ise profil fotoğrafı tarafında oluyor. Öyle ki telegram güncellemesinden sonra telegram profilinize fotoğraf yeri ve profil videosu katabileceksiniz. Kullanıcılar, profil videolarını belirlerken çıkarma yada animasyonlar eklemek için Telegram Medya Düzenleyicisi’ni kullanabilecekler. Diğer yandan profil videoları ile birlikte telegram video düzenleyicisi de güncellendi ve video kırpma ve döndürme gibi özelliklere kavuştu.

Artık kullanıcılar arkadaşlarından bir medya aldıklarında ana ekranda bir küçük resim görecekler. Diğer yandan gizlilik ve güvenlik ayarlarına yeni sohbetleri arşivle ve sessize al seçeneği de eklenmiş durumda. Telegram, grup sahiplerinin daha detaylı istatistikleri görebilmesi için arayüzü de güncelledi.


Rusya Telegram'ın erişim yasağını kaldırdıRusya Telegram'ın erişim yasağını kaldırdı
Telegram video görüşme özelliği ortaya çıktıTelegram video görüşme özelliği ortaya çıktı

PAYLAŞ