Valve'ın bu yıl Steam'de yapmayı planladığı 8 değişiklik - Haberler - indir.com

Valve'ın bu yıl Steam'de yapmayı planladığı 8 değişiklik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 18:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Valve 2019 yılı içerisinde Steam’e eklenecek olan yeni özelliklerini ve değişikliklerden bahsetti. Bu değişikliklerden 8 tanesini Valve kullanıcıları için paylaştı. Paylaştığı bu değişiklikleri sizler için kaleme aldık. Bu değişiklikler neler gelin birlikte göz atalım.

1- Mağaza Keşfedilebilirliği

Steam Kış İndirimleri Açıklandı!Steam Kış İndirimleri Açıklandı!

Makine öğrenmesi ile özelleştirilmiş, oyun severlerin kişisel zevklerine göre eşleştirme yapabilen yeni bir tavsiye motoru özelliği üzerinde çalışma sürdürüyor.

2- Çin’de Steam

Perfect World ile şirketin yaptığı işbirliği sayesinde Steam’i Çin sınırları içerisne ulaştırmayı başardı. Şu an için ayrıntılı bilgi paylaşımı yapmayan şirket, önümüzdeki günlerde açıklama yapacağını duyurdu.

3- Steam Kütüphanesi Güncellemesi

Tekrardan tasarlanmış Steam Kütüphanesi gibi uzun bir süreden beri beklenen Steam istemcisi değişikliklerini şirket ilerleyen dönemde açıklayacak.

4- Yeni Etkinlik Sistemi

Şirket Steam Topluluğu’ndaki etkinlik sistemini güncelledi. Bu sayede oyunlardaki turnuvalar, yayınlar ya da haftalık mücadeleler gibi ilgi çekici hale geldi.

5- Steam TV

Şirket oyun severler daha iyi bir hizmet verebilmek için, kendi tanıtımını yaptığı bir kanal kurdu. Buna da http://steam.tv/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

6- Steam Sohbeti

Şirket geliştirdiği bir arayüz sayesinde Steam Sohbet’in mobil uygulamasını yayınlayacak. Bu sayede arkadaşlarınız ile sohbet edebileceksiniz.

7- Steam Güven

CS:GO'daki "Güvenilir Eşleştirme" teknolojisini güncelleyerek bünyesine dahil eden şirket, bütün oyunlarda kullanılabilir bir Steam özelliği sunacak.

8- Steam Bilgisayar İnternet Kafe Programı

Şirket, dünya genelinde yüzlerce internet kafede Steam kullanan oyun severleri edindiği tecrübeleri iyileştirmek amacıyla yeni bir resmi Bilgisayar İnternet Kafe Programı’nı kullanıcılarına sundu.

 


İlgili uygulamalar
Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlarSteam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar
Steam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştıSteam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştı
2018'de Steam'in en yüksek puanlı ikinci oyunu şaşırttı2018'de Steam'in en yüksek puanlı ikinci oyunu şaşırttı

PAYLAŞ