Twitter, 'Sen Yokken' Özelliğini Aktif Etti! - Haberler - indir.com

Twitter, 'Sen Yokken' Özelliğini Aktif Etti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mikro blog sitesi Twitter, 2015 yılının girmesiyle birlikte yeni bir özelliği devreye aldı. While You Were Away (Sen yokken) adı verilen bu özellik sayesinde Twitter'a bakmadığınız uzun dönemde neler olup bittiğini özet geçen bir akış üzerinden görebileceksiniz.

Siz yokken neler olup bittiğini özet geçen ve sizi karşıayan bu ekran üzerinde tweet'lerin nasıl seçildiği bilinmiyor ancak kullanıcı ilgisine, favorilerine ve retweet'lerine bağlı olarak seçildiği tahmin ediliyor.

Twitter Sen Yokken

Şimdilik kısıtlı sayıda kullanıcı için aktif edilen bu özellikle birlikte Twitter; kullanıcının aktif olmadığı zamanlarda yapılan önemli paylaşımları ön plana çıkaracak. Ayrıca kişiselleştirme deneyimi getirecek olan özellik içeriklerde daha fazla etkileşim sağlayacak.

While You Were Away (Sen yokken) adlı özelliğin yakın zamanda tüm kullanıcılara açılması bekleniyor. Dileyen kullanıcılar ayarlar kısmına girerek bu özelliği kapatabilecek ve normal akışa dönebilecekler.

Buna ek olarak Twitter'ın bu yıl getireceği diğer yenilikleri 'Twitter'a 2015 Yılında Gelecek 5 Yenilik!' başlıklı haberimizde bulabilirsiniz.





PAYLAŞ