Türkçe Not Alma Uygulaması: Notability (Video) - Haberler - indir.com

Türkçe Not Alma Uygulaması: Notability (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcılara sunduğu gelişmiş araçlar sayesinde diğer basit not alma uygulamalarından ayrılan Notability, notlarınızı sadece yazıyla değil aynı zamanda çizim yaparak da alabilmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

İlk olarak 2011 yılında ücretli olarak yayınlanan uygulama günümüzde ise pek çok not alma uygulaması karşısında popülerliğini arttırmış ve milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşmıştır. 

Basit tasarlanmış ve kullanıcı dostu bir arayüz ile gelen uygulama sayesinde notlarınızı sesli, yazılı ya da görüntülü olarak alabileceğiniz gibi yazılı notlarınıza anlık olarak çektiğiniz fotoğrafları ekleyebilirsiniz. 

Notability

Arama özelliğine de sahip olan Notability'de arama kutusu üzerinden aldığınız notlara hızlı bir şekilde ulaşabilir ya da filtreleme seçeneğini kullanabilirsiniz. Gelişmiş bir kelime işlemcisine de sahip olan uygulama, notlarınızı kolaylıkla şekillendirmenize ve yazı tipi, yazı stili, font rengi, font boyutu, not kağıdının rengi, klavye ya da kalem seçenekleri gibi özellikleri kişiselleştirmenizi de sağlamaktadır.

Türkçe dil desteğine de sahip olan Notability ile ayrıca aldığınız notları Google Drive, Dropbox ya da Box gibi depolama servislerinde bulunan hesaplarınıza PDF veya RTF formatlarında aktarabileceğiniz gibi iCloud hesabınıza aktararak paylaşımda bulunabilirsiniz.

Oldukça kullanışlı ve pek çok gelişmiş not alma aracını içerisinde bulunduran Notability uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi Notability Tanıtım Videosunu izleyebilirsiniz.




Notability Tanıtım Videosu


PAYLAŞ