Telegram’da son görülme nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 19:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Mesajlaşma uygulaması Telegram, diğer pek çok uygulamada olduğu gibi son görülme gibi kullanıcıların özel bilgilerini içeren özelliklere sahip. Fakat kullanıcıların son görülme bilgilerini paylaşmak istememesi halinde bu özelliği devre dışı bırakabilir. Bu açıdan eğer Telegram kullanıyorsanız ve son görülme bilgilerinizin paylaşılmasını istemiyorsanız, aşağıda yer alan adımları takip edebilir ve kolay bir şekilde son görülme bilginizin paylaşılmasını durdurabilirsiniz. 

İran Telegram'ı tehlikeli mi görüyor? 

Telegram, Kendi Kripto Parasını Hazırlıyor

Android ve iOS: Telegram’da Son Görülmeyi Kapatma işlemleri

Telegram’da son görülme bilgisini kapatmak için öncelikli olarak uygulamaya açın ve sol taraftaki menüye erişim sağlayan menü bölümünü seçin.

Ayarlar altında yer alan gizlilik ve güvenlik seçeneği ile profilinizdeki son görülme bilgisini için gerekli değişiklikleri yapmaya başlayabilirsiniz.

Last Seen ya da son görülme olarak yer alan ayarı nobody olarak ayarlamanız yeterli olacaktır. Böylece son görülme bilgisi kimseyle paylaşılmayacaktır. Bu ayarların hemen altında bulunan add exceptions seçeneği ise son görülme bilgisi için istisna oluşturmanızı sağlar. Eğer son görülme bilginizin bazı kişilerle paylaşılmasını isterseniz, bu kişileri bu bölüme eklemeniz yeterli olacaktır.

Eğer sadece belirli kişilere son görülme bilgisini göndermek istemiyorsanız son görüntülenme bilgisini herkese açık duruma getirdikten sonra istisnalar bölümüne engellemek istediğiniz kişileri yazmanız yeterli olacaktır. Bu sayede uygulamayı kendinize göre düzenleyerek daha iyi bir deneyim sağlayabilirsiniz. 

Telegram'a Güncelleme İle Çoklu Hesap Desteği Geldi

Büyük ülkeler telegramı engelliyor!