Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek? - Haberler - indir.com

Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 12:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Oyunların milyonları peşinden koşturduğu günümüzde oyun platformları da yenilenerek gelişime ayak uydurmaya çalışıyor. Steam için yapılması planlanan yeni özellikler sistemin oldukça farklı bir hale gelmesini sağlayacak. İşte detaylar. 

Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar

Steam Ay Takvimi'nde yeni yıl indirimleri başladıSteam Ay Takvimi'nde yeni yıl indirimleri başladı

Steam için 2019 yılının çok daha hareketli ve etkin geçmesi bekleniyor. Öyle ki yeni yılda tasarım açısından çok daha hareketli geçecek. Her ne kadar firma tarafından bu konuda herhangi bir sızdırma yapılmamaya çalışılsa da bazı ekran görüntüleri ve özel çalışmalar paylaşılmış durumda.

Büyük değişime hazırlanıyorlar!

2019 yılı içerisinde Epic Game ile bir takım sorunlar yaşayan Steam, biraz güç kaybetmiş gibi görünüyor. Fakat bu imajı yenilemek isteyen Valve, yenilenen tasarım ve bir dizi özellik ile yeniden kullanıcı karşısına geçmeye hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre kademeli bir şekilde sunulması planlanan yenilikler tasarımdan sistem içindeki özelliklere kadar bir dizi değişiklik içeriyor.

Reddit’te yer almaya başlayan yeni sızdırmalar ve hayran çalışmaları şu anda Steam için en çok konuşulan konuların başında geliyor. En çok beğenilen 2 tasarım ise ön plana çıkmayı başardı.

inteNsE Tasarım

Aveniir Tasarım 

Steam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştı 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ