Sony PlayStation 4 Pro satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Sony PlayStation 4 Pro satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 13:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devleri arasında yerini koruyan Sony, gündemde kendinden fazla bahsettirmeden PlayStation 4 Pro'yu yenileyerek satışa sundu.  Model numarası CUH-7200 olan Sony PlayStation 4 Pro, daha önceden jet motoru desibel seviyelerine ulaştığı bildirilen bir önceki modelinden daha sessiz olduğu firma yetkilileri tarafından söyleniyor. Sony PlayStation Pro modelinin yakın tarihli bir incelemesi yeni varyantın orijinal modelden daha sıcak olduğu iddia ediliyor. Fkat fan özelliği daha sessiz çalışıyor. Fakat Xbox One X kadar sessiz çalıştığını ne yazık ki söyleyemeyiz.  

Sony PlayStation Pro CUH- 7200 modeli Eurogamer tarafından incelendi

Sony PlayStation Pro oldukça güçlü bir konsol olarak karşımıza çıkıyor. Fakat çoğu zaman "Jet Motoru" adı verilen gürültüyü malesef zaman zaman verebiliyor. Eurogamer tarafından yapılan incelemede ve yapılan açıklamada  Sony PlayStation Pro CUH- 7200 modeli, orijinal versiyonda yer alan 55 desibel ile karşılaştırıldığı zaman ise kabul edilebilir olan en yüksek 48 desibel seviyelerine ulaştığını ifade ediyor. 

Her geliştirilen yeni özellik firmanın güncel kalmasını sağlıyor

Daha önceden de belirttiğim üzere Sony PlayStation 4 Pro CUH-7200 modeli daha önceki sürümlere nispeten daha sıcak çalışacak. Bir önceki model ise serinin en soğuk modeli idi. Bu durum ise bize şunu gösteriyor; firma soğutmadan feragat ederek gürültüyü azaltma yoluna gitmiş oluyor. Teknoloji firmaları ürettikleri ürünler üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Bunun iki sebebi var. Birinci sebebi müşterilerini elde tutmak ve en iyi izmeti onlara sunmak. Bir diğer sebebi ise her geliştirdikleri yeni özellik firmanın güncel kalmasını sağlıyor. 

 





PAYLAŞ