Snapseed 2018’den sonra ilk güncellemesini aldı! - Haberler - indir.com

Snapseed 2018’den sonra ilk güncellemesini aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 22:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Pek fazla gündemde adından söz ettirmese de son derece popüler bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Snapseed, 2018'den bu Android platformunda ilk güncellemesini alıyor. Söz konusu fotoğraf düzenleme uygulamasına 2018'den beri güncelleme gelmediği için bir daha gelmez şeklinde düşünülürken uygulamaya bugün yeni bir güncelleme sunuldu. Sahip olduğu özelliklerle kullanıcılar tarafından beğenilen ve milyonlarca kullanıcısı olan Snapseed uygulaması hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılıyor. 

Snapseed cephesinde olumlu gelişmeler oluyor

Fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alan ve kullanıcılar tarafından beğenilerek kullanılan Snapseed uygulamasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Birkaç yıl öncesine kadar oldukça sık ve severek kullanılan fotoğraf düzenleme uygulaması Snapseed, nihayet tekrar adından söz ettirmeye başladı. Yeni güncellemenin ardından açıklama yapan Google, Snapseed üzerinde çalıştıklarının bilgisini verdi. Teknoloji devi Google'ın, Google+ gibi kendini güncellemeyen, trende uymayan ve yeteri kadar kitleye ulaşmayan uygulamaları göz ardı ederek sildiğini düşündüğümüzde Snapseed için yaşanan bu gelişme son derece olumludur. 

Snapseed Uygulamasına RAW Desteği GeldiSnapseed Uygulamasına RAW Desteği Geldi

Snapseed güncellemelerine devam edilecek

Snapseed'in 9.1 sürümü Play Store'da ortaya çıkan uygulamanın bu yeni güncellemesi şimdilik sadece hata düzeltmelerini kapsıyor. Uygulama mağazası Play Store güncelleme bilgisi olarak yeni karanlık tema modu olduğunu dile getirse de aslında bu özellik sadece 2018'dden beri orada duruyor. Fakat üzücü olsa da Android 10'un karanlık moduna rağmen bu özellik maalesef desteklenmiyor. Snapseed uygulamasını uzun zamandır takip eden ve Google'a ulaşan AndroidPolice ekibi, 2019 yılından bu yana güncellemeler üzerinde çalıştıklarını ve bununla beraber aynı zamanda iyileştirilmiş RAW desteği eklediklerini ve en yeni akıllı cep telefonlarla uyumluluğu devam ettirmeyi planladıklarını söyledi. Yeni güncellemesiyle beraber bu fotoğraf düzenleme uygulaması Snapseed’i yüklemek için Play Store’u kullanabilirsiniz. Uygulamanın sunduğu özelliklerle beraber fotoğraflarınız üzerinde detaylı düzenlemeler yapabilir ve kaliteli efektlerin her birini rahatlıkla kullanabilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
Snapseed Android Uygulamasına 3 Yeni Özellik GeldiSnapseed Android Uygulamasına 3 Yeni Özellik Geldi

PAYLAŞ