Sesli Not Alma Uygulaması: Cogi - Haberler - indir.com

Sesli Not Alma Uygulaması: Cogi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Toplantı, konferans ve söyleşi gibi etkinliklerden kaçırmamanız gereken önemli bölümleri kağıt-kalem ile not almak yerine notlarınızı sesli olarak kayıt edebilmenizi sağlayan mobil uygulama Cogi hakkındaki detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Not almayı mobil ortamda farklı bir boyuta taşımayı amaçlayan Cogi, sizin için önemli olan tüm notlarınızı sesli olarak kayıt ederek bu notları daha sonra dinlemenize imkan tanımaktadır. Gerçek zamanlı olarak aklınıza gelen fikirleri, arkadaşlarınız ile yaptığınız sohbetleri, iş toplantılarınızı, derslerinizi ve unutmamanız gereken her şeyi kağıtla kaleme ihtiyaç duymadan Android cihazınıza sesli olarak kayıt edebilirsiniz.

Sesli Not Alma Uygulaması COGI

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Cogi ile kayıt ettiğiniz sesli notların başlıklarını değiştirebilir, notlarınıza resim, metin ve etiket ekleyebileceğiniz gibi uygulama içerisinde bulunan arama özelliği sayesinde de bulmak istediğiniz sesli notlara hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

iOS versiyonunun önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenen sesli not alma uygulaması Cogi için hazırlanan tanıtım videosunu izleyebilir ve aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak uygulamanın Android versiyonunu cihazınıza indirebilirsiniz.




Sesli Not Alma Uygulaması Cogi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ