PUBG'nin yeni güncellemesiyle ne geldi? - Haberler - indir.com

PUBG'nin yeni güncellemesiyle ne geldi?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 09:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Son dönemin oldukça popüler oyunlarından birisi olan PUBG için dev güncellemeler sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise oyunun büyük güncellemelerinden birisi daha sunuldu. Söz konusu bu yeni güncelleme ile beraber Erangel haritasına birçok yenilikler getirilirken, dördüncü sezonda gelmiş oldu. Hayatta kalma kategorili oyunların yaygınlaşması PUBG furyası ile başlamıştı. Daha sonra diğer oyunlarda da benzer modlar görürken, alanın en iyisi PUBG oldu diyebiliriz. 2018 yılında yılın oyunu ödülünü alan oyunun ilk haritası olan Erangel için görünüm yenilikleri içeren büyük bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile beraber yeni silahlar, kaplamalar ve kıyafetlerin yanı sıra 4.sezon içeriği de dahil olmuş oldu.

PUBG Sezon 4 İle Beraber Gelen Yenilikler

PUBG Lite hakkında bilinmesi gerekenlerPUBG Lite hakkında bilinmesi gerekenler
  • Erangel haritası baştan aşağı yenilendi ve yeryüzü dokuları üzerinde yenilikler gerçekleştirildi. Diğer yandan Mansion, Sosnocka Military Base, Prison ve Mylta Power gibi bölgeler tamamen yenilendi.
  • Haritanın çeşitli bölgelerine yeni binalar ve yapılar dahil oldu. Ayrıca haritanın çeşitli noktalarına siper bölgeleri ve terk edilmiş tanklar eklendi.
  • Erangel harita yenilikleri haricinde PUBG için genel silah dengeleri getirildi. Artık haritanın her alanında daha dengeli silahlar yer alacak. Bazı silah güçleri de güncellenirken Kar98 modeli artık daha güçlü bir hale getirildi. Diğer yandan M24 gücü azaltıldı ve 79 olan hasar miktarı 75 seviyesine indirgendi.
  • Araçların maksimum hızları artırıldı ve motosikletlerin ise benzin tüketimi artırıldı.
  • Oyuna 4.sezon ile beraber yeni kaplamalar ve yeni kostümler eklendi. Bazı yenilikler ise sadece Premium üyeler tarafından kullanılabilir olacak.
  • Oyunun ayrıca genel performansı iyileştirilirken, harita yüklemeleri daha hızlı bir hale getirildi.
  • Oyundaki bazı hatalar güncelleme ile giderildi.

Tüm bu yenilik ve iyileştirme güncellemesi PUBG için Steam’da indirilebilir duruma gelmiş durumda. Güncelleme 10.1 GB boyuta sahip olurken, 4.sezonun Premium üyesi olmak için 45 TL gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Diğer yandan Steam’da şuan için PUBG yüzde 50 indirimli olarak sunulmuş durumda. Oyunu yeni satın alacaksınız 43.50 TL fiyat etiketi karşılığında oyunu Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Bakalım bu yenilikler oyuncular tarafından beğenilecek mi göreceğiz.


İlgili uygulamalar
PUBG bir ülkede daha yasaklandıPUBG bir ülkede daha yasaklandı
Pubg yapımcısından Antstream'e yatırımPubg yapımcısından Antstream'e yatırım

PAYLAŞ