PlayStation Store artık dizi film satın alma imkanı sunmayacak - Haberler - indir.com

PlayStation Store artık dizi film satın alma imkanı sunmayacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Oyun kütüphanesiyle kullanıcıların yüzünü gülümseten PlayStation Store’dan artık dizi ve film kiralayamayacak ya da satın alamayacaksınız.

Sony Interactive Entertainment'ın oyun konsollarından birine sahipseniz bildiğiniz gibi PlayStation Store üzerinden film ve dizi satın alınıp kiralanabiliyorsunuz. Ancak bugün ortaya çıkan yeni bilgilere göre şirketin sunduğu bu hizmet artık son günlerini yaşıyor.

PlayStation 5 ve 4 sahiplerinin bu sene en çok indirdiği oyunlarPlayStation 5 ve 4 sahiplerinin bu sene en çok indirdiği oyunlar

PlayStation'ın resmi blog sayfası üzerinden geçtiğimiz saatlerde film ve dizi servisi ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre artık kullanıcılar PlayStation Mağazası üzerinden film ve dizi satın alma ya da kiralamalarına yarayan servis önümüzdeki sene kaldırılacak. Bu özelliğin son bulacağını belirten şirket servisin 31 Ağustos 2021'de kaldırılacağını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Sony Interactive Entertainment başkanlarından Vanessa Lee'nin açıklamasına göre kullanıcılar 31 Ağustos 2021'e kadar satın aldıkları filmleri ve dizileri servis sonlandıktan sonra da izleyebilecekler. Ancak bu tarihten sonra yeni bir içerik satın alamayacaklar.

PS Store'da Indies indirimi başladı

Bu haber her ne kadar bazı kullanıcılara üzecek. Şirketin bu kararı almasının arkasındaki nenin ise servisin hedeflenen kullanıcı sayısına ulaşmaması ve günümüzde oldukça az kullanıcı tarafından tercih edilmesi olduğu düşünülüyor.

Ayrıca PlayStation kullanıcıları için Mart ayı oyunlarının da yayımlandığını belirtelim. Bugün itibariyle yayımlanan PS Plus oyunları 5 Nisan’a kadar oynanabilecek.

PS4 ve PS5 oyunları

  • Final Fantasy VII Remake (PS4 ve PS5) (PS5 güncellemesini içermez)
  • Remnant: From the Ashes (PS4 ve PS5)
  • Farpoint VR (PS4 ve PS5)
  • Maquette (PS5)
  • Destruction All-Stars (PS5)
  • "Evde Kal" ekstrası: Ratchet and Clank (PlayStation Plus gerektirmez)



PlayStation Store'da yeni indirimler başladıPlayStation Store'da yeni indirimler başladı
PlayStation 5 için yeni nesil VR seti tanıtıldıPlayStation 5 için yeni nesil VR seti tanıtıldı

PAYLAŞ