PlayStation 4 Satışları Dünya Çapında 20,2 Milyonu Aştı! - Haberler - indir.com

PlayStation 4 Satışları Dünya Çapında 20,2 Milyonu Aştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sony Computer Entertainment Inc. (SCE), PlayStation 4 (PS4) bilgisayar eğlence sisteminin dünya çapındaki toplam satışının 1 Mart itibariyle 20,2 milyon adedi aştığını duyurdu.

PS4, PlayStation donanım tarihindeki en hızlı ve en güçlü büyümeyi sergilemeye devam ediyor. PS4 sistemi halen dünya çapında 123 ülke ve bölgede temin edilebiliyor.

Sony Computer Entertainment Inc. Başkan ve Grup CEO'su Andrew House ''Dünyanın dört bir yanındaki PlayStation meraklılarına, bize verdikleri destekten ötürü müteşekkiriz ve dünya genelinde oyun severlerin, oyun oynamak için en iyi yer olarak PS4'ü seçmeye devam etmesinden gerçekten onur duyuyoruz. Ağ ve PS4 sisteminin derin sosyal yeteneklerinin sağladığı eşsiz ve interaktif deneyimler sunma taahhüdümüzü büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz.'' şeklinde konuştu.

PS4 sisteminin oyun portföyü, Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami Digital Entertainment Co., Ltd.), Bloodborne, Until Dawn, Tearaway Unfolded, ve Uncharted 4: A Thief's End (SCE Worldwide Studios) gibi büyük bir heyecanla beklenen oyunlar ile genişlemeye devam edecek.

Bağımsız oyun geliştiriciler de PS4 için No Man's Sky (Hello Games) gibi yenilikçi oyunlar sunmayı sürdürüyor. SCE, sadece PlayStation üzerinde mümkün olan eğlence deneyimleri sunmak için PS4 dünyasını genişletmeye devam edecek.





PAYLAŞ