Our Story ile Snapchat'te Gerçek Zamanlı Hikaye Oluşturun (Video) - Haberler - indir.com

Our Story ile Snapchat'te Gerçek Zamanlı Hikaye Oluşturun (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kaybolan mesajların gönderildiği bir uygulama olarak bilinen Snapchat, bu özelliğinden farklı olarak kullanıcıları etkinlikler esnasında birleştirmeyi amaçladığı Our Story (hikaye) özelliğini kullanıma sundu.

Arkadaşlarınızla gittiğiniz herhangi bir konser ya da festival'de o an neler yaşadığınızı veya ne kadar eğlendiğinizi göstermek için snap'ler göndermenizi sağlayan bu özellik sayesinde hikaye anlatıcılığına apayrı bir sosyallik kazandırabilirsiniz.

Our Story

Aynı etkinlik alanında olan kullanıcılar yine aynı hikaye içerisine kendi hikayelerini bu özellik sayesinde ekleyebildikleri gibi ortak bir hikaye oluşturma şansına da sahip oluyorlar. Ayrıca o esnada orada olmayan kullanıcılar da ortak deneyim çerçevesinde oluşturulmuş bu hikayeleri izleyerek bu deneyime dahil olabiliyorlar.

Snapchat, resmi blogu üzerinden yayınladığı duyurusunda; bu özelliğin ilk olarak Electric Daisy Carnival'de hayata geçirildiğini ve kullanıcıların Our Story özelliğini kullanabilmeleri için cihazları üzerinden sadece lokasyon tabanlı servisleri aktif etmelerinin yeterli olduğunu belirtiyor.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz popüler mesajlaşma uygulaması Snapchat'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, Our Story özelliğiyle ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Snapchat Our Story Tanıtım Videosu


PAYLAŞ