Netflix Türkiye, yeni üyelik fiyatlarını duyurdu - Haberler - indir.com

Netflix Türkiye, yeni üyelik fiyatlarını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-04 11:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dizi ve film izleme platformu olan Netflix’in Avrupa’da sayılı ofisine İstanbul’u da dahil etmeye hazırlanıyor. Ofis açma işlemleri devam ederken, Netflix Türkiye tarafından kullanıcılar için yeni fiyatlar açıklandı. Kullanıcıların kişisel e-postalarına sabah gönderilen mailler ile Netflix’in yeni fiyatları belli oldu. 17.99 TL olan Temel Plan, tek ekran özelliğine sahip olarak 26.99 TL’ye güncellenirken, 29.99 olan Standart Plan ise iki ekranlı plan olarak 40.99 TL’ye ve 41.99 TL olan Özel Plan ise 4 ekran ve UHD destekli bu paket 54.90 TL olarak güncellenmiş durumda. Henüz tüm kullanıcıların değişmemiş olabilirken, her üye için kısa sürede tüm bu yeni paket fiyatlarının aktif olması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl sonu itibariyle Türkiye ofisini açmaya hazırlanan Netflix’in Türkiye kapsamında 3 milyondan fazla ücretli abonesi bulunuyor. Açık ara pazarda lider olan şirketin, her geçen yıldan daha fazla rekabet içeren bir dönem olacak gibi duruyor. Bir önceki zamdan şuan ki dolar kuruna baktığımızda ise Dolar Kuru karşısında Türk Lirası yüzde 30 değer kaybettiği gözüküyor. Bunların haricinde reklam verenlerin 2019 sonunda devreye giren dijital hizmet vergisi ve geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanan kullanıcı başına ödeme alınan RTÜK lisans bedelleri de kullanıcılara yeni yılda yansıyacak gibi duruyor.

Netflix Android için zamanlayıcı özelliğini test etmeye başladıNetflix Android için zamanlayıcı özelliğini test etmeye başladı

Netflix’in yeni Türkiye fiyatları belli oldu

Eski paketlerde aylık 2.5 dolar fiyatla uzun süredir bu politika sürdürülüyordu. Amazon’un sahip olduğu Prime Video ise 7.90 TL fiyatı ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Netflix’in bu hamlesi ile beraber Amazon gibi diğer servislerinde fiyat noktasında bir hamle yapması bekleniyor. Bakalım bu yeni fiyat hamlesi ile beraber kullanıcıların platforma olan reaksiyonu ne seviyede olacak göreceğiz. Netflix Türkiye’den yapılan resmi açıklamayı ise aşağıdan görebilirisiniz.

Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz. 4 Mart'tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik: Temel plan 26,99 TL, Standart plan 40,99 TL, Özel plan ise 54,99 TL. Her zaman olduğu gibi üyelerimiz kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek.


Netflix'in önerilen içerikleri kullanıcıların cihazlarına otomatik olarak indirilecekNetflix'in önerilen içerikleri kullanıcıların cihazlarına otomatik olarak indirilecek
Netflix'in Netflix'in "Sizin için indirilenler" özelliği Android cihazlar için yayımlandı

PAYLAŞ